Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Seks-simbol i hollywoodska zvijezda George Clooney trebao bi se do Božića oženiti sa svojom novom talijanskom djevojkom, javljaju u ponedjeljak talijanski mediji, a ovdje možete 'prošetati' brodom na kojem će se održati vjenčanje.


George Clooney i televizijska voditeljica i glumica Elisabetta Canalis trebali bi se oženiti na ekskluzivnom krstašu MSC Fantasia, izgrađenu u Italiji. Brod od 23 kata ima četiri restorana, kazalište i više kinodvorana.

'Prošećite' cruiserom MSC Fantasia!

Vezani članci Slika nije dostupna Model upletan u eskort skandal: Uzimala sam kokain s Elisabettom Canalis Slika nije dostupna Elisabetta Canalis pokazala čime 'drži u šaci' Clooneyja

Sretni par navodno će pozvati 200 gostiju, među kojima i Clooneyjeva dobra prijatelja Brada Pitta, njegovu partnericu Angelinu Jolie, Matta Damona, Juliju Roberts, Cindy Crawford i Michaela Douglasa.

Vjenčanje će, po talijanskim medijima, biti proslavljeno u vodama ispred Portugala, a na taj će se način spriječiti fotografiranje vjenčanja. Clooney i lijepa Talijanka sa Sardinije u vezi su od srpnja. Zaljubili su se u Rimu, a otad velik dio vremena provode u Clooneyjevoj luksuznoj vili na jezeru Comu. (Hina)