Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pitt i Jolie trenutačno se nalaze u svom francuskom domu, a paparazzi pokušavaju uslikati sve što rade. Francuska policija rekla je kako su kamuflirani paparazzi došli na posjed holivudskog para i potukli se s njihovim tjelohraniteljima.


Glasnogovornica policije Olivia Poupot rekla je kako su dva fotografa na sebi imala kamuflažnu opravu, a policija je privela i tjelohranitelje i paparazze u postaju te ih ispitala.

Vezani članci Slika nije dostupna EKSKLUZIVNO: Kako su čuvali Svetog Oca Slika nije dostupna Brad Pitt mladost proveo u tornadom razorenom Joplinu

Obje su strane podnije kaznenu prijavu protiv druge optužujući jedni druge za napad i uzrokovanje ozlijeda.

Angelina Jolie i Brad Pitt na svom francuskom imanju žive nekoliko tjedana, a samo nekoliko dana nakon povratka Angeline iz bolnice, papaazzi su je slikali kako se u dvorištu igra s djecom. Brad je potom zaprijetio tužbom novinama koje ubuduće budu objavljivale njihove fotografije kupljene od paparazza.

Poupot je rekla kako se ne zna koliko su dugo papaprazzi bili na posjedu, ali da je to prvi put da je par zvao policiju od kad se uselio u dvorac.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju