Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ove zime stiže nastavak kultne fantastične akcijske avanture - 'Tron: Nasljedstvo'.


Kada se početkom 80-tih godina prošlog stoljeća znanstveno-fantastična akcijska avantura jednostavnog naziva 'Tron' pojavila u kinima diljem svijeta gotovo je odmah postigla kultni status. Ove zime, 28 godina kasnije, u kina stiže njezin nastavak – 'Tron: Nasljedstvo' snimljen u najmodernijoj 3D tehnologiji koji će zasigurno postati jedan od najvećih 3D hitova do sada snimljenih i ostaviti neizbrisivi trag u filmskoj industriji zahvaljujući svim tehnološkim inovativnostima koja će pružiti svojim budućim posjetiteljima.

Vezani članci Karl Lagerfeld (Foto: Pixsell) Izjavio je da bi ju i ženio: Bogatstvo kontroverznog modnog genijalca moglo bi doći u šape njegove ljubimice? Spomenka Zukanović (Foto: Provjereno) - 2 Majka i kći u vrtlogu dugova i ovrha zbog tuđeg kredita: ''Pokojni otac samo je htio da vozim njegov auto''

Kako bi omogućili novim generacijama gledatelja da saznaju što je to zapravo 'Tron', a u isto vrijeme upoznali sve one koji su gledali prvi nastavak iz 1982. godine s nastavkom, 28. listopada 2010. godine organizira se 'Tron noć' u kojoj će biti prikazati ekskluzivne, do sada neviđene, 23 minute filma u digitalnoj 3D tehnologiji.

Film na velikom platnu - potpuno besplatno!

Svi zainteresirani posjetitelji moći će na velikom platnu u kinu Movieplex (Centar Kaptol, Zagreb) i u kinu Broadway Brodarica (Split) pogledati ovaj spektakularan doživljaj, potpuno besplatno! Sve što je potrebno učiniti je doći na blagajne navedenih kina.

Film 'Tron: Nasljedstvo' u hrvatska kina stiže 30. prosinca.

Uloge u filmu zabilježili su Garrett Hedlund, Jeff Bridges, John Hurt i Olivia Wilde. Kao redatelj potpisuje se Joseph Kosinski, a kao distributer Walt Disney Company. U sinopsisu stoji kako Sam Flyn, 27-godišnji sin zaljubljenik u tehnologiju Kevina Flyna, istražuje nestanak svog oca i bude uvučen u računalni svijet prepun opasnih programa i gladijatorskih igara u kojem njegov otac živi već 25 godina. Sam, Kevin i njegov prijatelj kreću u ludu avanturu kroz vizualno savršenstvo cyber-svijeta koji postaje sve napredniji i opasniji.