Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija u Los Angelesu istražuje odakle potječu krivotvoreni recepti za lijekove, koji su presudili poznatom glumcu.


Državni tužitelj Jerry Brown nije želio otkriti ime prve uhićene osobe, no istaknuo je kako je policijska akcija počela u trenutku kada je ustanovljeno da je pokojni Corey Haim posljednjih godina nabavio na tisuće opasnih lijekova preko dvanaest različitih liječnika.

Vezani članci Dopisivanje, ilustracija Upoznala ga preko interneta i uplatila mu pola milijuna kuna. Posumnjala tek kad se prestao javljati Hitna pomoć Šok u Dalmaciji: Pacijenta koji je obilno krvario liječnik ostavio s tehničarima, a nakon njegove smrti lažirao podatke

Uhićena osoba, prenosi CNN, nije izravno vezana uz glumčevu smrt, no pretpostavlja se da pripada krugu ljudi koji su se bavili ilegalnim izdavanjem recepata. Brown tvrdi da se radi o krađama identiteta odabranih liječnika, kako bi se u njihovo ime mogli davati recepti.

Iako je glumčeva obitelj ovih dana tvrdila da je Haim konzumiranje pilula 'sveo na nulu', policija tvrdi vjerojatno nije baš najtočnije. 'Ako je uzeo sve one tablete koje su mu proteklih godina prepisane, Corey Haim nanio je ogromnu štetu svom tijelu', istaknuo je Jerry Brown.

>> FOTO: Corey Haim sahranjen u Torontu

>> Preminuo Corey Haim, filmska teen zvijezda iz osamdesetih

U trenutku smrti, Corey Haim ima je akutnu upalu plućnog tkiva, prošireno srce i vodu u plućima, no ne može se tvrditi da je izravni uzrok smrti predoziranje sve dok to ne potvrdi toksikološki nalaz, koji će biti poznat za nekoliko tjedana.