Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dr. Robert M. Rey nastavlja svoj uspjeh prema vrhu plastične kirurgije. Nakon mnogo zanimljivih pacijenata i zahtjeva doktor Rey se mora nositi i s obvezama oko prinove u obitelji.


U drugoj sezoni doktoru Reyu posao je počeo cvjetati. Njegova ordinacija je postala poznatija što automatski znači - više pacijenata, osoblja, te više promjena u budućnosti za doktorovu karijeru. U novim nastavcima gledatelji će upoznati doktora Jasona Diamonda i doktoricu Lindu Li koji će također pustiti kamere u svoj privatni i poslovni život. Doktor Diamond je atraktivan i poželjan neženja koji se trenutno nalazi u dugogodišnjoj vezi s liječnicom.

Vezani članci Slika nije dostupna Tom će Suri za rođendan dovesti slonove i žirafe Slika nije dostupna VIDEO: Paparazzi su ludi za Kelly Brook!

Doktorica Li i njen suprug anesteziolog imaju uspješnu praksu I žarku želju za osnivanjem obitelji. Plastične operacije poput korekcije nosa, implantacije silikona u grudi, te ostali zahvati u cilju poboljšanja fizičkog izgleda i dalje su glavna okosnica ove dokumentarne serije. Kako će doktor Rey nastaviti svoj uspješan put prema vrhu te što su sve ljudi spremni napraviti kako bi dosegli fizičko savršenstvo, gledatelji imaju priliku pratiti u novim nastavcima od 9. prosinca na Novoj TV.