Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpska Farma ima tendenciju da iz realityja preraste u sapunicu, sudeći po napisima medija da je Natalija iz grupe 'Trik FX' zatrudnjela na imanju.


Činjenica da je Natalija trudna ne bi toliko šokirala, i bila razlog za nezapamćeni skandal, da je dancerica posljednja dva mjeseca boravila u svom domu u Zemunu. No, budući da Natalija već dva mjeseca živi na seoskom imanju u Lisoviću, fizički odvojena od supruga Sanija, postavlja se pitanje - ako je zaista trudna, tko je otac.

Vezani članci Slika nije dostupna Prvi seks na srpskoj Farmi izbezumio supruga s onu stranu ekrana Slika nije dostupna Jelena navalila na Nataliju i otkrila sklonost prema sadizmu

Pjevačica u posljednje vrijem ima česte mučnine i osjeća se iznemoglo, i premda je poznato da je zatražila test za utvrđivanje trudnoće, a zatim obavila i liječnički pregled, produkcija showa rezultate drži u strogoj tajnosti. U međuvremenu, u medijima se nagađa tko bi mogao biti otac djeteta. Glavni sumnjivac je Bane Janković, kojem 'Alo' pripisuju 90 % vjerojatnosti za očinstvo, oslanjajući se na iskaz Renata Henca, koji je po odlasku s Farme izjavio da su Natalija i Bane imali seks ispod pokrivača. Drugi je srpski dancer Baki B3, kojem je pripisana 9 %-na vjerojatnost očinstva, budući da je na optužbe da je vodila ljubav s Bakijem, pjevačica Sanja Stojanović prebacila lopticu na Natalijin teren. Tek je na trećem mjestu Natalijin zakoniti suprug Sani, kojem se pripisuje poraznih jedan posto vjerojatnosti, s obzirom da je Farma krenula s emitiranjem 12. rujna.

>> Ekrem se uzbudio dok je hvatao Vendijna.

>> Katarina i Bane odradili prvi seks uživo na Farmi

>> Političar prijetio transvestitu batinom, a njegovoj ženi skočio tlak