Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Možda se često samo tako kaže, ali ako pogledamo Sophiju Loren, Joan Collins, Tinu Turner ili pak našu Terezu Kesoviju, shvatit ćemo da na ovim ženama godine definitivo nisu ostavile traga.


Dapače, one i u sedamdesetima izgledaju bolje od svojih i po nekoliko desetljeća mlađih kolegica. Na njih gravitacija definitivno ne utječe. Sigurno bismo se prevarili kada bismo im pogađali godine. Većina bi nas pogriješila i po nekoliko desetljeća. Iako su davno prešle pedesete, one i dalje obaraju s nogu. A ona preslatka derišta, ponekad čak i odrasli ljudi, koja šeću za ručice, nisu njihova djeca, već, vjerovali ili ne, njihovi unuci. Istini za volju, nisu najmlađe bake u povijesti. One su jednostavno najsexy bake na svijetu!

Vezani članci Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) KVIZ: Poprilično ćete se namučiti dok ne pogodite koliko ove zvijezde imaju godina! Slika nije dostupna U novom filmu pokazala liniju: 40-godišnja mama za čistu peticu!

Sigurno se sjećate Alexis Carrington iz kultne sapunice 'Dinastije'. Joan Collins definitvno je bila seks simbol 80-ih. Danas pak sa svojih 77 godina i troje unučadi, bez daha ostavlja muškarce i trideset godina mlađe od sebe, a jednom prilikom je izjavila da nikada nije spavala s muškarcem starijim od 42 godine!

Kada se Sophia Loren davne 1960. skinula u uski crni korzet i haltere u filmu 'The Millionairess', zahvaljujući bujnom dekolteu i uskom struku postala je svjetski seks simbol. Premda danas ima 75 godina, i dva puta je postala baka, još uvijek ima figuru na kojoj bi joj pozavidjele i 50 godina mlađe djevojke.

Šteta bi bila još malo se ne zadržati u svijetu filma. Hladna, lijepa i zagonetna - tri su riječi koje najbolje opisuju veliku francusku glumicu Catherine Deneuve. Iako je već u 90-ima postala baka, i za par godina zakoračit će u osmo desetljeće života, u njezin gotovo magnetski šarm i dalje se zaljubljuju najslavniji redatelji i publika širom svijeta. Više u prilogu IN magazina!