Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odvjetnički tabori Mela Gibsona i Oksane Grigorijeve još uvijek ratuju i iako bi neki pomislili da se situacija primirila, još smo daleko od toga.


Tako se zadnje bitke odvijaju u borbi za skrbništvo kao i za određivanje konačne novčane svote koju bi Mel trebao plaćati u mjesečnim ratama.

Vezani članci Slika nije dostupna Oksana na Gibsonove mailove: Ništa mi nisi napravio! Slika nije dostupna Počinje PR rat Oksane Grigorieve

Koliko nisko mogu ići optužbe u zaraćenim brakorazvodnim parnicama dokazuje upravo zadnja u kojoj Oksanin tabor optužuje Mela da svojoj vlastitoj kćeri želi naplatiti stanarinu. Glumac je pak odlučan da se definiraju svi troškovi koji su mu svaljeni preko suda, pa tako i oni koji podrazumijevaju život njegove bivše obitelji u prostorima koji su njegovo vlasništvo.

Činjenica je da se bojišta otvaraju preko leđa zajedničke kćeri koja će na kraju vjerojatno ponijeti najveći teret jer mama očajnički želi novac, a tata ima velike principe i želi prkositi materijalno potkovanoj Oksani koja ga je dovela do povlačenja na sudu u i narušila mu ugled u javnosti.

No, osim Mela i Oksane međusobno se prepucavaju i njihovi odvjetnički tabori, a posljednji povod za to dala je informacija da je Oksana imala čak 39 odvjetnika koji su je zastupali u velikoj parnici, a neki su joj ispostavili račun sa više nula na kraju.

>> Oksana: Mel me htio ubiti!

Time su se potaknula prepucavanja oko toga čiji je odvjetnički tabor žešći i skuplji. Sve oko Meloksa miriše na svađu, a prepucavanja odvjetnika na lošu tragikomediju. No, najmanji profit iz cijele situacije izvući će kćer Lucija. Najviše bi mogao profitirati ipak sud jer ga još dosta posla čeka u ovom slučaju.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju