Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijerni nastup voditelja Borisa Mirkovića u show 'Moj tata je bolji od tvog tate', obilježilo je i predstavljanje novih igara. Radi se o 'Živom pikadu' i 'Otpetljaj čvor'.


U 'Živom pikadu' će tate lansirati svoju djecu prema ogromnoj meti i tako pokušati osvojiti što veći broj bodova. 'Otpetljaj čvor' je malo zahtjevnija igra, jer će se natjecatelji morati suočiti s nesimpatičnim madagaskarskim žoharima.

Vezani članci Tate (Foto: izismile.com) Uhvatili tate u modnim eskapadama zbog kojih su ih odlučili posramiti pred cijelim svijetom Slika nije dostupna Boris novi voditelj showa Nove TV

Boris Mirković bio je zadovoljan nakon što su se ugasile kamere. 'Oduševljen sam s atmosferom na setu i načinom rada produkcije, no nisam ni sumnjao da će tako biti. Sve je bilo besprijekorno, tate i djeca na setu bili su sjajni, uz njih sam se osjećao kao doma', rekao je Mirković.

U društvu hrabrih očeva i njihove djece, jednog od najboljeg hrvatskih voditelja vidjet ćemo već u petak 24. listopada na programu Nove TV.