U maniri holivudskih zvijezda lijepa Nikolina će se 3. studenog u 20 sati predstaviti ulogom u 'Najboljim godinama'.


Voditeljica INmagazina Nikolina Pišek će se u maniri holivudskih zvijezda 3. studenoga u 20 sati predstaviti gledateljima 'Najboljih godina' te će se za potrebe svog lika odreći besprijekorne ljepote. Za svoj glumački debi i potrebe scenarija Nikolina je postala neugledna žena sklona alkoholu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Vjenčanje neće biti u Hrvatskoj, ni Srbiji, već na Azurnoj obali!' Slika nije dostupna Nikolina u izdanju koje bi malo koga ostavilo ravnodušnim!

Što se tiče transformacije i šminke koja je od njezinog lijepog lica učinila oronulu i propalu djevojku od alkohola, prije snimanja Nikolina je očekivala da će od nje tražiti da skrati kosu. No, kosu nije trebala šišati, a pored toga priznala je kako bi se za potrebe uloge skinula gola, pa čak i udebljala deset kilograma. To sve vodi ka jednom zaključku - ima li lijepa Nikolina ozbiljnih ambicija u glumačkom svijetu?

>> Oronula i neugledna Nikolina Pišek

'Donijela sam odluku da ću nastaviti obrazovanje u tom smjeru, bez obzira donijela meni škola u budućnosti uloge ili ne. Mislim da je to dobra stvar, što zbog scenskog nastupa što zbog kontrole emocija. Glumački svijet sam doživjela kao proširenje horizonta - vježbam pamćenje, disanje, govor, dikciju. zasad krečem na satove glume u glumačku radionicu Kubus, a dalje ćemo vidjeti. Neka to bude meni za dušu', za Dnevnik.hr rekla je Nikolina.

Budući da se našla u posve drugačijem mediju, Nikolina se svakodnevno mora suočavati s najvećim problemom - vremenom! Kaže, pored cjelodnevnog snimanja, kućnih obaveza i učenja tekstova za ulogu, jedva da joj preostaju četiri sata za san. 'Radi se o jednoj skupoj produkcijskoj priči u kojoj ne smiješ zeznuti, jer o svima pa tao i o tebi ovisi finalni proizvod. Prvi puta sam se našla u tako nečemu, bez formalnog obrazovanja i uz bok renomiranim glumcima. iako je to za mene olakotna okolnost, sve to me opterećuje. oni imaju puno utakmica u nogama, a ja sam na set došla s ceste', skromno će Nikolina čiji rad hvale i redatelji i kolege glumci.

'Pribojavala sam se animoziteta, istina, ali s kime god sam surađivala bilo je izvanredno. Pomažu mi čak i oni s kojima ne radim. Više se ne bojim pitati, a niti se oni boje reći mi što bih trebala popraviti. Sve zajedno doživljavam kao besplatnu školu.'

O svom novom televizijskom izgledu Nikolina je za INmagazin izjavila: 'Vizual nije toliko očekivan, pa moram priznati da se ljudi šokiraju. Zapravo je olakotna okolnost kada ulaziš u neki lik, pa ti promijene i fizički izgled. Upravo iz tog razloga možeš prije nego što dođeš pred kamere stati pred ogledalo i vidjeti da si ti zaista taj lik i nekako ta gluma prirodnije krene iz tebe'. Ne propustite glumački debi lijepe voditeljice čiji će lik Lucije, inače žene Tune (Enes Vejzović), unijeti nemire u najpoznatije televizijsko selo na Žumberku.

Opis Nikolininog lika:

Lucija je Tunina mlada žena i Martina maćeha. Poznata je po svojoj teškoj naravi. Ona je kronična alkoholičarka te kći bogatog poduzetnika koji je cijelog života bio ponosan na nju. Lucija je već od tinejdžerskih godina pripadala zlatnoj mladeži. Zahvaljujući očevim vezama završila je fakultet, a otac joj je u svojoj tvrtki namijenio jedno od rukovodećih mjesta. Ipak sve je više na vidjelo počeo izlaziti Lucijin alkoholizam. Mnogo toga se promijenilo kada je Lucija upoznala starijeg Tunu koji se prezentirao kao uspješan poduzetnik i političar.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju