Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Punih šest godina Nicole Kidman je šutjela o svom braku s Tomom Cruiseom. Do sad. U posljednjem intevjuu slavna oskarovka otkrila je mnogo više no što je itko mogao zamisliti. Iako pobožna katolkinja, Nicole je priznala da je njezin ljubavni život bio ispunjen raznim seksualnom fetišima, te kako je istraživala različite vrste ljubavi.


Drugo lice Nicole Kidman otkriveno je u njezinom posljednjem intervjuu. Iako je dosad štitila svoju privatnost, poznata glumica otkrila je kako joj razna eksperimentiranja u ljubavnom životu nisu strana.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Vruće otvorenje erotskog sajma u Londonu! Slika nije dostupna FOTO: Vikki Blows svakim danom sve erotičnija

Iako se zaklinjala da će detalje braka s Tomom Cruiseom ponijeti sa sobom u grob, Nicole Kidman ipak je progovorila. Brak sa zakletim sljedbenikom scijentologije, s kojim ima i dvoje posvojene djece, za glumicu nije bio nimalo lagan. Upravo je kroz deset godina s njim probala razne seksualne fetiše. No Nicole nije bila dovoljno poslušna kao što je Cruiseova sadašnja supruga Katie Holmes. Kada mu se Nicole suprotstavila, on ju je otjerao.

'Iskusila sam opsesiju. Iskusila sam gubitak i ljubav u vrlo jadnom stanju. Istraživala sam čudne seksualne fetiše, ali i obične aspekte braka i monogamiju. Govorili su mi: 'Nemoj se udati za njega' , ali ja nisam slušala, bila sam zaljubljena.', rekla je između ostalog Nicole o braku s Tomom Cruiseom.

Nakon razvoda njezina je karijera pocvjetala - dobila je Oskara za ulogu u filmu Sati. No život je i dalje nije mazio. Tri mjeseca nakon vjenčanja s Keithom Urbanom suočena je s činjenicom da joj je novi suprug alkoholičar. Krizu su prebrodili, glazbenik se izliječio, a glumica je rodila i svoje prvo biološko dijete.

'Na braku treba raditi. To je posebno, avanturističko iskustvo, nevjerojatno sirovo, opasno. Otvaraš se do kraja i lako te to može uništiti. Kada se nekome predate na taj način, živite i umirete zajedno s tom odlukom.', zaključila je Nicole.

Trenutačno joj je, kako kaže, život napokon došao na mjesto. A iako tvrdi da ne želi biti medijski eksponirana, posljednjim izjavama teško da će to izbjeći.