Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Moćan glas karizmatične Eni uspio je učiniti preostalih sedam članova grupe Fame suvišnim na pozornici Supertalenta, sudeći prema mišljenju žirija.


Iako je izazvala snažne ovacije publike, skupina Fame nije previše oduševila zahtjevni žiri ni koreografijom, ni cjelokupnom izvedbom, kao što je to učinila njihova pjevačica koja je otpjevala pjesme 'Little prayer' i 'Thin' Arethe Franklin.

Vezani članci Polina Mytko - 9 Tko se sjeća zanosne Ruskinje iz "Supertalenta"? Objavila je neobičnu snimku s vidikovca na Biokovu Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić podijelila fotografiju prizora iz Zagreba koji ju je rastužio: "Ma je li moguće?"

Kada smo je upitali kako je doživjela sugestije žirija da se riješi ostatka grupe, samosvjesna Eni Jurišić za Dnevnik.hr je kazala: 'Nisam se previše obazirala na komentare žirija. Nema opcije bez njih. Možda u nekom drugom showu, ili druge godine, ali za sad smo mi – mi!' A mi kažemo bravo Eni, jer od scenskog je nastupa važnija lojalnost.

A što o nastupu, koji je lansirao Eni u centar pažnje, misle članovi grupe, kazao nam je Vedran Spevan: 'Mi smo svjesni da je ona kao pjevačica puno bolja nego li mi kao izvođači, ali upotpunjujemo jedni druge, i idemo dalje!'

Svojom pojavnošću Eni se istakla već i prije nastupa kada je hrabro podigla suknju, i pokazala nogu u gipsu, koju je slomila tjedan dana prije snimanja. 'Nogu sam slomila bez veze. Smiješna situacija, samo sam hodala ravnom plohom', vedro nam je obrazložila. Ipak, to je nije ni na tren pokolebalo da odustane od nastupa, kao i od nade da će stvari sjesti na svoje mjesto.

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a>

Fame čine dugogodišnji prijatelji iz Rijeke, koje je u namjeri da pokažu svoje talente okupio baš Supertalent. Sa probama za nastup su započeli u travnju. 'Počeli smo razmišljati što izvesti, tražili smo ekipu, i tako, postali smo imitatori live nastupa poznatih izvođača', izjavio je Vedran.

Kao što znamo, počeli su s imitacijom nastupa američke soul pjevačice Arethe Franklin, koja ih je nadahnula na neobičan korak – da kožu lica i tijela oboje u tamniju nijansu. Tamnoputa barska pjevačica, tri prateća vokala i četiri plesača u frakovima su uz vrlo moćan glas 'frontmanice' izazvali oduševljenje publike. Koreografiju za nastup su kreirali sami, budući da se neki od njih već godinama bave plesom, kao primjerice Vedran koji, kako nam je priznao, već osam godina trenira latinoameričke plesove.

Na pitanje je li bila zadovoljna nastupom grupe, Eni nam je odgovorila: 'Ja sam prezadovoljna. Pohvale su bile fantastične, a ja veoma uzbuđena. To je bilo to. To je bilo ono što sam očekivala.'

Ne treba očekivati  da će Eni za idući nastup dobiti vokalno pojačanje iz skupine, budući da nam je Vedran pojasnio: 'Na žalost, za sada to nemamo u planu. No, ukoliko uđemo u finale, možda ćemo pripremiti duet.' Vedran je dodao i to da trenutno u skupini nemaju nikog tko bi vokalno mogao parirati Eni, te i to da se time ne zamaraju, jer će već nešto izvježbati.

A što Fame priprema za polufinale Supertalenta, upitali smo Eni koja nam je tajanstveno rekla: 'Iznenađenje! Možete očekivati veliku promjenu i veliku transformaciju!' Potom je karizmatična pjevačica skromnije dodala: 'Naša očekivanja nisu prevelika, ako ne prođemo u finale, imamo šansu da barem zadovoljimo publiku.'

>> Tri 'Da' za OGI bend i njihovu rođendansku čestitku Nini Badrić!