Hrvatska glumica Nataša Janjić ostvarila je još jedan, kako se čini uspješan, filmski projekt.


U zagrebačkom kinu Europa premijerno je prikazan film 'Sveti Georgije ubija Aždaju' srpskog redatelja Srđana Dragojevića s Natašom Janjić u glavnoj ženskoj ulozi.

Vezani članci Slika nije dostupna Zvjezdana svita opuštenu zabavu našla u 'Pepermintu' Slika nije dostupna VIDEO: Pukla ljubav između Joška Lokasa i Nataše Janjić?

Prelijepa crvenokosa Nataša mnoge je iznenadila svježim izgledom koji je upotpunila super seksi kožnom haljinom i cipelama s visokom potpeticom. Večer u kinu Europa provela je uglavnom u društvu dečka Joška Lokasa, međutim, kako je kino vrvjelo poznatim filmofilima, Nataša je skakutala na sve strane usput dajući intervjue medijima.

Sporni screenshot s golom Natašom

U filmu glumi 23-godišnju prvu srpsku feministicu Katarinu koja zbog ljubavi napušta grad i odlazi na selo te se udaje za čovjeka kojeg ne voli kako bi bila bliže onom kojeg voli. Strastveno ovisna o cigaretama, Katarina za vrijeme teške situacije u Srbiji ne sadi hranu, što je jedina opcija građana i seljaka ako žele preživjeti, već cvijeće, zbog čega je seljaci smatraju vješticom.

Nataša se u jednoj sceni filma skinula do gola, što je ubrzo obišlo medije kao i screenshot na kojem je prikazana sva Natašina prirodna ljepota. Natašu je, očekivano, naljutila činjenica da se o toj sceni/screenshotu toliko pisalo, jer smatra da bi ljudi trebali više biti zainteresirani za film, nego za 'sise i guzice'. No, da se nije skinula, vjerojatno se u Hrvatskoj prije premijere film ne bi ni spomenuo, kao što i nije, dok se nije pojavio sporni screenshot.

>> VIDEO: Nataša Janjić pokazala golo međunožje u srpskom filmu