Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burni pubertet

Natalie Portman: Rezala sam se!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Natalie Portman priznala je kako je jedna filmska uloga koju je igrala utjecala na njeno devijantno ponašanje u mladosti.

Natalie Portman glumila je u filmu 'Vrućina' iz 1995. koji je režirao Michael Mann, a poznat je po tome što u istom filmu zajedno glume Al Pacino i Robert De Niro. Isti film imao je veliki utjecaj na nju, a histrični izljev koji je imala u filmu u svađi s filmskom majkom Justine Hanna, koju je tumačila Diane Venora, prenio se i u stvarnost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Firth, Portman, Bale, Leo... FOTO: Sav sjaj ovogodišnjih Oscara Slika nije dostupna Uoči Nagrade Akademije Natalie Portman dobila Spirit, hoće li osvojiti i Oscar?

Glumica je priznala za Los Angeles Times ako se rezala, odnosno samoozljeđivala nakon što je u jednoj svađi od majke dobila šamar. 'Na isti način kako život utječe na glumu, tako i gluma u određenim situacijama zna utjecati i na život. Namjerno puštanje vlastite krvi nije mi se dogodilo ni prije, ni poslije te situacije koju sam imala sa svojom majkom', izjavila je Natalie Portman koja je u vrijeme kad je igrala Lauren Gustafson u filmu 'Vrućina' imaja 14 godina.

Podsjećamo da je u scena u kojoj je Lauren Gustafson izgubila živce bila kad se užurbano spremala za susret s ocem, no nije mogla pronaći plave špangice za kosu koje se pašu uz boju traperica, te je histerično tražila od majke da ih ona pronađe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene