Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon 90 odigranih mečeva u ovoj sezoni 'Nole' je odlučio napraviti pauzu i s djevojkom otići na skijanje.


'Vrijeme je za zasluženi odmor! Odigrao sam više od 90 mečeva u ovoj sezoni, na posljednjem turniru bio sam već pretjerano iscrpljen i nisam dao sve od sebe. Toliko volim skijanje da sam spreman na rizik od povreda. Mnogi mi govore da mi to nije pametno, ali kada nešto želim onda me nitko ne može spriječiti. Skijanje je moj drugi sport, odmah iza tenisa. Kad sam imao jedanaest godina skijanje mi je čak bilo draže od tenisa, ali sam tada morao napraviti izbor i ipak odabrao tenis', Blicu je ispričao Novak Đoković, najuspješniji srpski tenisač koji je upravo na putu u Austriju, gdje će nekoliko dana na snijegu provesti u društvu voljene djevojke Jelene Ristić.

>> Novak Đoković: Seks mi je draži od Grand Slama!

Vezani članci Ilustracija (Foto: AFP) Zbog stanja u bolnicama produljuju mjere za tri regije, a popuštanje planiraju tek za svibanj: "Još uvijek treba prevladati posljednje teške tjedne" Sebastian Kurz Ukazao na nepravdu s raspodjelom cjepiva pa se okrenuo Rusiji: Kurz kupuje milijun doza Sputnjika

Dugo je birao mjesto gdje će obući pancerice i odvažno se prepustiti snježnim vratolomijama. Naime, njegovi roditelji su neko vrijeme živjeli na planini Kopaonik, gdje je Novak naučio igrati tenis, ali i skijati zbog čega se zaljubio u snježna prostranstva. Prije nego je ipak krenuo put Austrije razmišljao je o ostanku u Srbiji i skijanju na omiljenoj planini, međutim, najpopularnije srpsko zimsko odredište morat će pričekati svoju zvijezdu.

Novak i Jelena vrijeme najviše provode u Monaku, gdje imaju zajednički stan. Pored gustog teniskog rasporeda Đoković svako slobodno vrijeme koristi kako bi ga poklonio dragoj Jeleni. Prije odluke kako će se za promjenu zaputiti u hladnije krajeve, par je slobodno vrijeme provodio razgledavajući Azurnu obalu, kupajući se na Maldivima i učeći povijest Izraela.

Ponuđena mu uloga u američkom blockbusteru

Kako je najavio u emisiji Biljane Šešević 'Vrlo važni', Novak je dobio glavnu ulogu u srpskoj seriji o kralju Aleksandru, i manju ulogu u holivudskom filmu.

'Dobio sam ponudu da glumim u seriji o kralju Aleksandru Karađorđeviću, koja me je veoma privukla', rekao je Đoković, koji bi glumio kralja u mlađim danima. Novak je otkrio i da bi se trebao pojaviti u nastavku holivudske hit akcije 'Iron man'. Nastavak filma sa Robertom Downeyem Jr. u glavnoj ulozi premijerno bi se trebao prikazati početkom svibnja 2010. godine.