Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prošlo je više od pola godine od prometne nesreće u kojoj je teško stradala bivša farmerica Angie Garany.


Lijepa Angie još uvijek je na rehabilitaciji u toplicama, a njezino zdravstveno stanje i dalje je nažalost gotovo nepromijenjeno. Ima li nade u bolje sutra, u razgovoru s njezinom najboljom prijateljicom doznala je ekipa IN magazina.

Vezani članci Slika nije dostupna Angie Garany prebačena na neurološki odjel Slika nije dostupna Angie Garany reagirala na glas, pomaknula ruke i noge

Ni nakon šest mjeseci od prometne nesreće u kojoj je teško stradala, a njezin mladić izgubio život, zdravstveno stanje bivše farmerice Angie Garany, nije ništa bolje. Njezina rehabilitacija u toplicama produžena je za još mjesec dana. Angie je još uvijek nepokretna, uglavnom spava, ne može govoriti i hrani se na sondu. Njezina najbolja prijateljica Jasna Coha smatra da su svi digli ruke od hrabre Angie.

>> Angie Garany u toplicama opet uči jesti, piti i hodati

>> Angie Garany teži samo 35 kilograma

'Šakice su joj ovako, rukica ovako i to je cijelo vrijeme i ako malo nokti narastu, nema cirkulacije, probiju dlan i to se desilo, dobila je rane i skoro su joj amputirali šake. Bio je problem samo što joj se nisu odrezali nokti. I loptice koje sam joj ja stavljala u ruke jer bi joj pristići radili, ni jednom nije bilo u ruci kada sam ja došla gore', rekla nam je Jasna Coha, najbolja prijateljica Angie Garany.

Jasni nije namjera nikoga prozivati, jedino što želi jest dobiti skrbništvo nad nesretnom Angie ne bi li na taj način spriječila njezin premještaj u centar za nemoćne i nepokretne u Dugoj Resi. Iako Angie ne komunicira s okolinom, Jasna je uvjerena kako sve čuje i razumije.

'Kad joj pričam nešto, šuti. Inače se čudno glasa, kao da jauče i suze joj klize niz lice. I kad joj dam nekog na telefon, isto zašuti i pažljivo sluša i kao da hoće nešto reći i plače', rekla je Jasna.

O smrti njezina dečka Danijela joj još uvijek nije ništa rekla, no Jasna je sigurna da Angie to zna. Jasna je nedavno otvorila i račun na koji svi koji žele mogu financijski pomoći crnokosoj Angie. No, ubrzo je naišla, kako tvrdi, na osudu javnosti i pitanja kamo odlazi taj novac. Više u prilogu IN magazina!
 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju