Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Malo se klubova može pohvaliti tradicijom koja traje već dvadeset godina.


Zimsku sezonu noćnog života sinoć je otvorio kultni klub Gjuro II. Tko se sve došao tamo opustiti i s kim, doznajte iz priloženog videa.

Vezani članci Slika nije dostupna Ona je nova glasnogovornica SDP-a Slika nije dostupna SKANDAL: Na prašku za rublje otisnut sramotni nacistički kod

Iako tvrde da ne izlaze često, poznati otvorenje Gjure II nisu propustili. Voditelj Joško Lokas u noćni izlazak došao je bez djevojke Nataše Janjić: 'Izlaziš s ljudima koje voliš, muško, žensko nije bitno uopće. Dapače u paru je uvijek bolje naravno', kazao je Joško. A u noćnom provodu bila je i bivša glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke koja sada radi u kabinetu ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka.

'Jedan od rijetkih izlazaka, mislim da od mora nisam izašla. Evo ovaj tren sam ušla malo vidjet otvorenje. U čijem društvu? U društvu prijatelja', kaže simpatična Aleksandra Ljuba. InMagazin, naime, doznaje kako je Ljuba bila u društvu novog dečka koji je vješto izbjegavao kameru Nove TV. Više o nadasve zanimljivom provodu raznih domaćih celebritija ne propustite pogledati u priloženom videu.

>>InMagazin