Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marina Perazić posvađala se sa dvjema srpskim pjevačicama, Snežanom Mišković Viktorijom i Dragicom Radosavljević Cakanom.


Je li posrijedi teška borba za sto tisuća eura ili tek nacionalna netrpeljivost bit će jasno kad se tenzije oko sudjelovanja Marine Perazić u srpskoj Farmi malo smire. Čim je nogom kročila na srpsko blato Marina trpi uvrede i ponižavanja, za što je svojim izjavama djelomično sama kriva. Posljednji u nizu incidenata dogodio se kada su se Marina Perazić i nekada popularna 51-godišnja srpska pjevačica Snežana Mišković Viktorija posvađale na mrtvo ime.

Vezani članci Slika nije dostupna Marina Perazić presretna što su je izbacili iz Farme Slika nije dostupna Kćerke brane napadanu Marinu Perazić

'Marina, nije ti ovo hrvatska, nego srpska farma'

Urlanju nije mogla odoljeti ni 47-godišnja aktualna zvijezda srpske glazbene scene Dragica Radosavljević Cakana koja je stala na Viktorijinu stranu. Ovu je podrška ohrabrila pa je na Perazićevu nasrnula i fizički bacivši na nju stolac. Zatim ju je primila za ruku i počela joj prijetiti, na što je Marina zacviljela: 'Pusti me, ovo je fizički napad'.

Cakana joj je tada s pogledom ispod obrva dobacila: 'Marina, nije ti ovo hrvatska, nego srpska farma'. Tko zna, možda se djevojke ljute jer je Marina ovog tjedna gazdarica na farmi.

Tako se naša Marina Perazić, čini se, nikako nije uspjela uklopiti u farmersko društvo s one strane granice, kao niti s ove budući da se u medijima uglavnom pojavljivala zbog svađa i vrištanja i to najčešće sa Simonom te Antom Gotovcem.

Oslonac pronašla u oženjenom muškarcu

No, kao i u hrvatskoj farmi, pjevačica se koliko toliko bolje snalazi u muškom društvu. U srpskoj 'Farmi' oslonac je pronašla u pjevaču Milanu Topaloviću kojeg od početka pokušava 'zbariti' mada je ovaj oženjen. No, ni on na svoj brak previše ne misli čemu u prilog ide senzualna masaža koju mu je Marina priuštila u nekoliko navrata.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju