U finalu Supertalenta gledat ćemo i slušati iznimno talentiranu 13-godišnju Monicu Rogić!


Monica Rogić jedna je od rijetkih natjecateljica u showu Supertalent koja je nastupom uspjela na noge podići sve članove žirija kao i publiku koja je svoje favorite došla podržati u studio na Velesajmu. 13-godišnja djevojčica iz Rijeke Ninu Badrić umalo je rasplakala izvedbom pjesme 'Time To Say Goodbay', međutim, kaže kako je sljedećeg dana pogledala nastup i zaključila kako je mogla otpjevati 'još bolje'.

Vezani članci Polina Mytko - 9 Tko se sjeća zanosne Ruskinje iz "Supertalenta"? Objavila je neobičnu snimku s vidikovca na Biokovu Slika nije dostupna Sudionici Supertalenta nižu uspjehe: Monika Rogić priprema album!

'Ma sve je bilo super, ali nije ispalo kako sam planirala i to zbog jake treme. Mogla sam ja i bolje, ali trema je bila prejaka', rekla nam je Monica koju smo pitali kako su na njezin nastup reagirali prijatelji i poznanici.

Uzor vidi u Beyonce i Nini Badrić

'Svi su jednako sretni, u školi su me čak dočekali s natpisima podrške, a prvašići su za mnom trčali i vikali moje ime', kroz osmijeh je odgovorila djevojčica za koju se mnogi pitaju kako to da se njezino ime ne piše Monika, već Monica. 'Kad me mama prijavljivala onda su u rodni list slučajno krivo upisali Monica, ali se mami takvo ime jako svidjelo pa ga je ostavila', ispričala nam je Monica.

Mlada nada hrvatske estrade svoj uzor vidi u Beyonce, Whitney Houston, Aliciji Keys i Mariah Carey od stranih pjevačica te u Nini, Vanni i Ivani Husar od domaćih. Kada bi mogla birati stil kojim bi se u budućnosti voljela prezentirati publici onda bi to 'svakako bio od  Beyonce'. No, do dana kad će pozornicom paradirati u crvenim halterima i smješkati se s nekim kipićem u rukama ima vremena, a do tada predstoji joj finale Supertalenta u kojem će morati dati sve od sebe kako bi osvojila glasove žirija i publike.

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a>

>> Imamo posljednje finaliste Supertalenta: Monica Rogić i Sinovi

'Upravo biram neku pjesmu kojom ću se predstaviti u finalu. Znam samo da će biti strana, a sada koja to još uvijek nisam sigurna. najbitnije mi je da se nekako riješim treme za koju znam da će biti velika i jaka, ali ću valjda uspjeti sve otpjevati kako sam zamislila', na kraju nam je rekla Monica koja će se u finalu za prestižnu titulu pobjednika i 200 tisuća kuna nagrade boriti zajedno s Mateom Ravlijiom, Ninom Kraljić, Antonijom Dorom Pleško, Unit-X-om, Tihomirom Bendeljom, Step by Stepom, Atomic Dance Factoryjem te Deborah Šuker i Marijanom Kešinovićem.

'Žao mi je jako što u finalu neće biti sestara Kolgjeraj, jer cure super pjevaju i baš smo se skompale kad smo bile u polufinalu', nadodala je simpatična pjevačica.