Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nova djevojka Charlieja Sheena je 'opako napušena cura', odnosno lice i tijelo s naslovnice specijaliziranog magazina za konzumente i uzgajivače marihuane.


Djevojka koja na naslovnici Cali Chronic X Magazinea drži bong među nogama je Natalie Kenly, odnosno Natty Baby, koju su ljubitelji 'trave' čak i okrunili za Chronic djevojku 2010.

Vezani članci Slika nije dostupna Poziraju goli, troše milijune, žele biti slavni i svi im zavide! Slika nije dostupna Hit Justina Biebera korišten kao oblik mučenja?!

Da je Charlie Sheen s Natty Baby otkrio je jedan od urednika Cali Chronic X Magazinea, Jeffrey Peterson, koji je izjavio portalu TMZ kako se Sheen zagrijao za djevojku kad ju je ugledao na naslovnici magazina još u veljači 2010.

'Charlie se pokazao jako romantičnim otkada je veza započela, a s Natalie ga jev spojio jedan njihov zajednički prijatelj', izjavio je Peterson.

Teško je ne zaključiti da Charlie i Natalie imaju puno toga zajedničkog: vole istu literaturu (ona se za nju slika, on gleda i čita), kao i sklonosti. Charlie ipak treba malo usporiti u životu. Izgleda da je njegov recept za društvo Miss marihuane, ponekad možda i neki bong.

>> VIDEO: Charlie Sheen pukao: 'Gledaj svoja je*** posla!'