Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Mirta Zečević dodatno je obogatila glumačku ekipu serija ‘Bračne vode’ i ‘Najbolje godine’.


Kao Sunčicina prijateljica Željka u 'Bračnim vodama', Mirta Zečević je dodatno uzburkala mirnu svakodnevnicu Zvonka Bandića. Dolazak supruginih prijateljica Željke i Branke (Gordana Slivka) neće nimalo razveseliti Zvonka, no zato će ga oduševiti posjet nove Bobove djevojke Sunčane koju tumači Marija Omaljev. Željka i Sunčica će pretresti sve zanimljive događaje, a Zvonko će doći na odličnu ideju kako zaraditi na lijepoj djevojci svoga sina.

Osim što će doći u posjet obitelji Bandić Mirta Zečević će svojim glumačkim gostovanjem seriju ‘Najbolje godine’ vratiti u prošlost. Naime, Mirta će tumačiti Sašku, djevojku sumnjivog morala koja je u prošlosti često mijenjala momke, a Ranko (Janko Popović Volarić) je bio jedan od njih. Saškin život je krenuo nizbrdo onog dana kada se s Anom (Matea Osojnik) odlučila pridružiti Ranku i Tomi (Amar Bukvić) u autu te tako doživjela pogubnu prometnu nesreću u kojoj je ostala bez prijateljice, a sama je zaradila veliki ožiljak na licu.

Lik Mirte Zečević skriva veliku tajnu zbog koje će cijelo Dragošje biti uzdrmano, a u epizodi u kojoj se Mirta Zečević prvi put pojavljuje gledatelji će saznati zašto je Tomo (Amar Bukvić) prije puno godina napustio rodno selo. Mirta Zečević će svojim ulogama u Bračnim vodama i Najboljim godinama dodatno pojačati impresivan popis glumačkih imena tih serija.