Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povezani zločini

Sve više indicija da su ubojstva Ive Pukanića i Ivane Hodak povezana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popisu međusobno povezanih zločina, osim ubojstva Ivane Hodak, bombaškog atentata na Ivu Pukanića i Niku Franjića, te likvidacije zaštitara Čupića, dodaje se i ubojstvo Davora Zečevića pripadnika tzv. knežijske skupine.

Pojavila se informacija da je u kući pretraženoj u sklopu akcije Balkan Express, pronađeno oružje koje odgovara onome kojim je likvidiran Zečević. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaključila Posebna stručna komisija Šipušić je počinio propuste, ali ubojstvo ionako ne bi bilo spriječeno Slika nije dostupna 'Suđenje stoljeća' Danas presude optuženima za ubojstvo Pukanića i Franjića

>> Zečevićeva likvidacija profesionalno odrađen 'posao'

>> Ubijeni Pukanić i Franjić

>> Likvidirana kći odvjetnika Zvonimira Hodaka

Je li uistinu pronađeno oružje koje po modelu i kalibru odgovara onome iz kojeg je ispaljen smrtonosni metak za Davora Zečevića, vrlo će se lako ustanoviti balističkom provjerom kroz IBIS sistem u kojem su sačuvani podaci o svim vrstama oružja s kojim su počinjena kaznena djela u Hrvatskoj.

U Donjem Vukojevcu, selu između Velike Gorice i Siska, navodno je bila jazbina kriminalaca u koju bi se sklonili nakon obavljenog posla. Mještani se boje pričati o sumnjivim susjedima. 

Davor Zečević, izdržavao je devetogodišnju zatvorsku kaznu u Lepoglavi zbog krijumčarenja droge, na vikend dopustu, prvoga prosinca prošle godine ubijen je ispred kuće u Remetama.

Ivana Hodak, ubijena je na sličan način, nedaleko od ulaza u stan 6. listopada ove godine.

Ivo Pukanić izbjegao je metke ubojice u travnju, također u blizini doma, atentatori su uspjeli 23. listopada.

Obradom likvidacije Adriana Čupića na Savici, došlo se do osobe koja je osumnjičenima za ubojstvo Pukanića i Franjića, nabavila ukradeni automobil.

Kakva je nova saznanja otkrio Arsen Harčević, bivši sisački krim policajac, koji se predao policiji 13. listopada, čuva se u strogoj tajnosti.

Iz policije samo poručuju da bi bilo neozbiljno govoriti koga se sve povezuje i za koja djela.

Objave li se nova saznanja, mogao bi biti ugrožen tijek akcije.
Tek kada USKOK podigne optužnicu protiv zločinačke organizacije, znat će se koji su se sve neriješeni slučajevi ukrcali na Balkan Express.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene