Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U nizu brojnih novosti koje će Nova TV ponuditi u jesenskoj shemi osvježenje očekuje i njihovu dnevnu emisiju IN magazin. Najbolje dočekana povratnica na male ekrane Mirna Berend, koju smo dosad gledali u ulozi komentatorice tjednih događaja, od jeseni će u IN magazinu imati rubriku intervju tjedna.


Kao što smo dosad navikli, Mirnu ćemo i dalje gledati četvrtkom, no ovog puta u studiju će imati i atraktivnog sugovornika. Umjesto da odgovara na pitanja, Mirna će ovog puta ispitivati goste, a kako je najavila, sprema prava iznenađenja.

Iako još nije spremna otkriti o kome se radi, za IN magazin će između ostalih govoriti i jedna poznata ličnost koja nikada ne daje intervjue. Gledatelje tako očekuje prava ekskluzivna, koja će do emitiranja ostati tajna, ali i još niz novosti koje je redakcija IN magazina pripremila za jesen.

'Riječ je o klasičnim intervjuima 'jedan na jedan' i dogovor je da će trajati točno onoliko koliko će razgovor biti zanimljiv. Ne želim se vremenski ograničiti i terorizirati gledatelje pukim popunjavanjem minutaže. Svi mi širimo svoje granice i testiramo svoje mogućnosti, a ja sam uvijek bila spremna na izazove. Sve što sam radila zahtijevalo je moj potpuni angažman, a tako će biti i u buduće.', objasnila je Mirna svoj jesenski angažman.