Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gost ovotjednog intervjua Mirne Berend je legenda hrvatske glazbe Mate Mišo Kovač koji je otvoreno progovorio o hrvatskoj estradi, životnim dramama i svojoj dugogodišnjoj karijeri.


Mate Mišo Kovač je Mirni Berend odmah objasnio kako je nastala njegova zadnja, i to u doslovnom smislu riječi, ploča, te je zaključio da je danas 'lakše snimiti CD-e nego CT-e mozga'. Mišo je otkrio zašto je odlučio pustiti brkove koji su postali njegov zaštitni znak, te kako mu je najbolji prijatelj na čitavom svijetu – njegov retriver Solo.

Vezani članci Slika nije dostupna Veliki glazbeni spektakl u CLUBU ROKU povodom otvorenja nove klupske sezone! Slika nije dostupna Ne propustite: Mišo nastupa u Rijeci!

>> Ivana Kovač govori o ovisnosti, komuni i pjevanju

>> Zašto Mišo Kovač i Duško Lokin 35 godina ne razgovaraju?

Mišo je dalje Mirni otkrio zašto se zaljubio u svoju suprugu Lidiju, zašto se striptizete ne udaju, da li istina da je Ivi Sanaderu rekao da ljudi plješću više njemu nego ondašnjem premijeru, a na kraju je progovorio o najtežim trenucima svoga života – o smrti sina Edija i trenutki kada si je pokušao oduzeti život. Više u prilogu IN magazina!