Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koliko se čini Višnjić nije uspio zaplašiti Mirelu Rupić prijetnjama sa socijalnom službom.


Unatoč tome što je majka Višnjićeve kćeri nakon glumčeve prijave svojevremeno bila pozvana na razgovor u šibenski Centar za socijalni rad, čini se da je socijalni radnici nisu uspjeli zaplašiti. Naime, o dvogodišnjoj kćeri Lani Lourdes, koju je dobila s hrvatskim glumcem s holivudskom adresom, nastavlja pričati na internetskim stranicama i u medijima.

Vezani članci Slika nije dostupna Mala Lana Lourdes još nije upoznala svog oca Gorana Višnjića Slika nije dostupna 'Tvoje kopile će imati jedan grozno usran život!'

>> Višnjić poručio bivšoj: Prestani iskorištavati dijete

Jer lakrdija od moćnog klana mi je uistinu dosta!! On se nije niti približio svom djetetu i što sada hoće?! Glumiti 'divnog tatu'?!

Mirela Rupić nedavno se pohvalila kako je djevojčica potpisala trogodišnji ugovor s jednom britanskom modnom agencijom. Ponosna majka javnost je izvijestila da dvogodišnjakinja postaje manekenka i kako agente oduševljava i stoga što joj je otac Goran Višnjić.

Mirela je još jednom prozvala Gorana za nebrigu o vlastitom djetetu, što ga je pak jako iznerviralo. Revoltirani glumac oglasio se preko odvjetnika i Mireli zaprijetio da prestane eksponirati dijete u svrhu vlastite promocije. Novu prijetnju svog bivšeg ljubavnika Mirela je za IN magazin komentirala u podužoj SMS poruci:

'U autu sam za Austriju i nije mi zgodno razgovarati jer nisam sama. Ako je istina ovo što pišu neki portali, i ako dobijem bilo kakvu naredbu ili odredbu ja ću vam javiti. Jer lakrdija od moćnog klana mi je uistinu dosta!! On se nije niti približio svom djetetu i što sada hoće?! Glumiti 'divnog tatu'?! Mnogo je djece poznate ili anonimne snimilo reklamu i neka nam taj moćni klan prestane zadirati u život, jer duboko vjerujem da dobiju ospice ako javno vide riječi: Višnjićeva kćer. A ja im tu ne mogu pomoći i neka mi sjaše s vrata. Žao mi je što ne mogu razgovarati, ali bit će prilike, u to ne sumnjam.', odlučna je bila Mirela.

I dok se glumcu diže kosa na glavi kad se u medijima pojavi fotografija njegove malodobne kćeri, istodobno se u njima objavljuju i one snimljene s druge strane Atlantika na kojima pozira u društvu svog jednako malodobnog, posvojenog sina.

I dok nesuđeni James Bond strepi nad sudbinom dvogodišnje kćeri Lane Luredes i tvrdi da joj majka svojim javnim istupima ugrožava normalno djetinjstvo, očito i dalje ne razmišlja o tome koliko će djevojčici u razvoju nedostajati očinska figura. Naime, Goran svoju kćer još nikada, osim na fotografijama, nije vidio.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju