Obavijesti Pretražite Navigacija
Iako je glumac bio u Šibeniku

Mala Lana Lourdes još nije upoznala svog oca Gorana Višnjića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Goran Višnjić svome posvojenom sinu pokazuje beli Zagreb grad, a još nije upoznao svoju biološku kćer koja živi u Šibeniku.

Dva tjedna odmora u domovini hrvatskome glumcu s holivudskom adresom nisu bila dostatna da u svoj raspored, koji je uključivao i simpatičnu vožnju u zagrebačkom električnom tramvaju sa svojim posvojenim trogodišnjim sinom Tinom i suprugom Ivanom Vrdoljak, uvrsti i upoznavanje sa svojom biološkom kćerkom Lanom Lourdes.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žestok odgovor na glumčeve prijetnje Mirela Rupić: Višnjiću, sjaši nam više s vrata! Slika nije dostupna Višnjić prijavio Mirelu Rupić

Goran naime svoju troipolgodišnju kćer, koju je dobio s Mirelom Rupić u neslavnoj vanbračnoj epizodi, prvo nije želio priznati, a zatim je to učinio nakon što se svojevoljno odrekao DNK analize i odlučio plaćati alimentaciju.

Poznato je da je tročlana obitelj nedavno boravila u Šibeniku, rodnome gradu glumca, i gradu u kojem živi njegova djevojčica. No Goran nije obišao kćer, niti ju je upoznao sa polubratom, prema iskazu bake Lane Lourdes, Nevenke Rupić.

'Ovo mi je prvi glas da je Goran Višnjić prije nekoliko dana bio u Hrvatskoj i u Šibeniku, a ja bih sigurno znala da se moja kći susrela ili na bilo koji način kontaktirala s njim… Goran do sad nije upoznao svoje dijete i to je njegov izbor. Meni je jedino bitno da su moja kći i unuka sretne, a znam da jesu', kazala je Nevenka Rupić za Gloriju.

>> Može li Goran Višnjić izbjeći plaćanje 65 milijuna odštete

>> FOTO: Goran Višnjić sa sinom u šetnji Zagrebom

>> Goran Višnjić nije se pojavio na suđenju

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene