Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mira Furlan će se pridružiti timu Navy CIS-a kao gostujuća glumica u šestoj sezoni serije koja će se početi prikazivati 14. siječnja na Novoj TV.


Mira Furlan utjelovit će zagonetnu Dinu Risi koja će pomoći timu pri otkrivanju zločina u pustinji. Mira Furlan je rođena 07. rujna u Zagrebu. Ova vodeća kazališna, filmska i televizijska glumica sa suprugom Goranom Gajićem je 1991. godine emigrirala u SAD.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Skidanje na filmu je nešto potpuno normalno' Slika nije dostupna Nakon američkih hit serija Mira Furlan u 'Najboljim godinama'

Mira je ostvarila čak 25 naslovnih filmskih uloga, a dobitnica je i dviju Zlatnih arena. Tumačila je ulogu Danielle Rousseau u seriji 'Izgubljeni' te imala zapaženu ulogu u seriji 'Babylon 5'.

>> Mira Furlan objašnjava kako funkcionira propaganda

U njezin televizijski opus spadaju i glumački angažmani u serijama 'Vratit će se rode', 'Smogovci' te 'Putovanje u Vučjak'. Nazivana i kao Meryl Streep bivše države, Mira je tumačila razne uloge u američkim serijama i filmovima, a gledatelji će je opet moći gledati u novim nastavcima 'Navy CIS-a' koji će se prikazivati četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju