Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Mia Farrow tvrdi da je Naomi Campbell jako dobro znala od koga su došli poklonjeni joj 'krvavi dijamanti'.


'Rekla nam je da su je probudili usred noći kucajući joj na vrata, otvorila ih je i ugledala dvojicu ili trojicu muškaraca. Dali su joj veliki dijamant i rekli da je to poklon od Charlesa Taylora', posvjedočila je u ponedjeljak na Haškom sudu američka glumica Mia Farrow, opovrgnuvši svjedčanstvo Naomi Campbell, koja je pod zakletvom svjedočila da su joj 'krvavi dijamanti' doneseni usred noći bez ikakvog objašnjenja ili poruke.

Vezani članci Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 6 Crtica iz Engleske: Britanci nisu suzdržani o preminuloj kraljici i kralju, ali ipak ih više brine nešto drugo Slika nije dostupna Haaški sud za ratne zločine želi Naomi Campbell kao svjedoka!

>> Pojavili se 'krvavi dijamati' Naomi Campbell!

>> Haaški sud za ratne zločine želi Naomi Campbell kao svjedoka!

Sličnu stvar izjavila je i Carole White, bivša Naomina menadžerica, koja je također bila prisutna na večeri organiziranoj u rujnu 1997., u službenoj rezidenciji tadašnjega južnoafričkog predsjednika Nelsona Mandele.

White je 'čula Taylora kako Campbellovoj kaže da će joj poslati dijamante', a njezina tadašnja klijentica je 'na to reagirala s neskrivenim uzbuđenjem i nije prestajala pričati. White je, kako je sama kazala, bila prisutna i u trenutku kada su Campbellovoj uručeni dijamanti.

'Naomi Campbell bila je razočarana, jer se nadala da će dobiti veliki blještavi dijamant, a primila je nešto što joj se činilo kao prljavi kamenčići', rekla je White. Tako su čak dvije osobe opovrgnule svjedočenje poznate manekenke koja je ustvrdila da su joj 'krvavi dijamanti' doneseni bez ikakvog objašnjenja usred noći.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju