Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Kako preživjeti bračni brodolom?' Ne, ovo nije naslov nove ljubavne drame u kojoj glumi Mia Begović, već jedna od tema koje je glumica pretresla s novinarom InMagazina.


Mija svoju kavicu popije svako jutro, ali ne na prepunoj terasi. Za to vrijeme najradije časka s majkom preko telefona. Vrlo joj je važno biti sređena u kući. 'Moram priznati da sam jako osjetljiva. Štikle jako, jako rijetko nosim, moj su zaštitni znak ipak baletanke. Pa ja imam baletanki, a valjda jedno pedesetak par,i al to je u zadnjih 10 godina. Nikad ih ne stignem uništiti jer jako čuvam cipele.' samo je djelić iskrenih priznanja koje je Mia Begović povjerila novinaru InMagazina, kojeg je u cjelodnevnom druženju povela i svojoj odvjetnici Gordani Grubeša.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ako mi se u roku 7 dana ne vratiš, oženit ću se ljepšom, mlađom...' Slika nije dostupna Želite li doručak s Mijom Kovačić i vikend s Ivom Perkušićem?

Naglasila je da je sa bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima jer njihov brak nije bio ugrožen od strane treće osobe. 'To je isto kao i u prijateljstvima, pa nećemo se sad jer se baš ne slažemo oko nekih stvari, zauvijek razići', komentirala je razvod braka sa Željkom Žnidarićem.

Na pitanje vjeruje li još uvijek u ljubav i bi li možda treći put stala pred oltar, Mia je odgovorila: 'Mislim, to je sad stvarno pitanje…ovaj, koje je moram priznati sad i mene zateklo, ali u ljubav apsolutno vjerujem. Meni je to pokretačka snaga.'

Smatra li da je stroga majka Maji Leni, što se zbivalo prilikom posjeta Matiji Vujici i još mnogo sočnih detalja iz života glumice pogledajte u video prilogu InMagazina.