Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nagrađivana serija 'Televizijska posla' koja se trenutno prikazuje na Novoj TV nastavlja i dalje ugošćavati impresivna imena iz svijeta glume, politike i glazbe.


U četvrtoj sezoni serije producentica i autorica serije Tina Fey odlučila je nadopuniti svoju impresivnu A listu gostujućih uloga. U ulozi Jackove srednjoškolske ljubavi pojavit će se Julianne Moore, koja je čak četiri puta bila nominirana za Oscara. 'Televizijska posla' ugostit će i oskarovku Whoopi Goldberg te pjevača Jona Bon Jovija.

Vezani članci Slika nije dostupna Kakva mama, takva kćer! Slika nije dostupna Ne biste vjerovali, ali rodila je prije samo OSAM dana!

Trenutno se u Americi snimaju novi nastavci, a čini se kako će glavna glumica i autorica serije Tina Fey ispuniti još jednu svoju neispunjenu želju, a ta je dovesti u 'Televizijska posla' oskarovca Matta Damona. Nova TV prikazuje treću sezonu ove serije, a hrvatski gledatelji su već u ovoj sezoni serije imali priliku vidjeti zanosu Salmu Hayek, glumca Steve Martina i vladaricu talk-showa Oprah.