Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U posljednjem Trenutku istine nastupili su nezaposlen vozač Mario Plušćec i zaposlen vozač Vedran Zakarić.


Iz prošle epizode u studio 'Trenutka istine' vratio se Mario Plušćec, 26-godišnji Karlovčanin, kojega smo upamtili po potrebi samoozljeđivanja kada ostane bez voljene osobe. Ovoga puta stvari su krenule sličnim tijekom, pa smo saznali da Mario trči majci za svaki svoj životni problem koji nije u stanju riješiti.

Vezani članci Slika nije dostupna Finale druge sezone Trenutka istine! Slika nije dostupna Trenutak istine: Lino jedini otvorio pitanje od 250.000 kuna!

U međuvremenu smo saznali i da je Mario imao zaručnicu Slađanu zbog koje se prijavio na maraton, kako bi 'protrčao pored njezine kuće'. Nakon prekida sa Slađanom, naš junak se zabio autom u zid na Jadranskoj magistrali. Kad je bio upitan za razloge prekida, Mario je među ostalim rekao da ne voli ljude koji 'konzumiraju cigarete'.

Nažalost, na pitanje 'Jeste li razmišljali o tome da kidnapirate svoju zaručnicu', Marijeva majka stisnula je crveni gumb, pa smo ostali lišeni zasigurno zanimljivog odgovora. Umjesto toga Plušćec je odgovorio da je sa sadašnjom djevojkom prohodao samo da bi zaboravio bivšu. Marijeva sadašnja 18-godišnja djevojka Marija uspijevala je održati osmijeh na licu tijekom cijele emisije, da i onda kada je Mario rekao da njegova bivša djevojka izgleda bolje od trenutačne. 'Slađana je imala dužu kosu i veće grudi', rekao je Mario, a Marija nije imala komentara.

No, to nije bilo sve. Mario se seksao sa starijom gospođom, a njezin muž je sve to snimao - jedna je od anegdota koja je razveselila publiku. Također, Mario Plušćec primao je novac za seks! Nadalje, prvo seksualno iskustvo imao je s 19 godina starijom ženom, čiji je suprug bio u zatvoru.

Ipak, na kraju se zeznuo. Pao je na 'frojdovsku foru', kada je odgovorio da NE traži djevojku poput njegove majke za ženidbu. Bilo je to petnaesto pitanje, posljednje za Marija Plušćeca.

Posljednji natjecatelj posljednje emisije 'Trenutak istine', čast da zatvori ovaj kontroverzan show, bio je Vedran Zakarić. Iza ovog 27-godišnjeg vozača iz Popovače je jedan propali brak, a kao svoje mane istaknuo je sklonost laganju (ne, ipak nije pogriješio show, pitala ga je Jasna Nanut).

Vedran je vozio kamione po cijeloj Europi, pa tako nisu iznenadila njegova priznanja o zavođenju konobarica, posjetima javnim kućama (prostitutke plaćao karticom poduzeća) te o divljanju po cestama. Vedran je usput razirio i jedan tuđi brak, a ni njegov se nije previše održao. Prema jednom od nejgovih odgovora, Vedran smatra da je njegova bivša supruga kriva za propast njiihova braka. 'Vedran ju je puštao vani petkom i subotom, a preko tjedna bi bio na putu', objasnila je Vedranova majka.

Publika u studiju i pred malim ekranima saznala je i da Vedran prdi i prodriguje u društvu, da mu ljudi govore da smrdi, da ga žene iskorištavaju, a na kraju je otkrio da uvijek koristi zaštitu pri vođenju ljubavi s nepoznatim osobama. To je ujedno bilo i pitanje nakon kojega je Vedran Zakarić odustao od daljnjeg natjecanja, uzeo je osvojenih 25 tisuća kuna i otišao kući pjevajući.

>> Trenutak istine: Lino jedini otvorio pitanje od 250.000 kuna!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju