Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marinela Jantoš-Ella je u petak u duelu poražena od farmerice Žane Štrbac, te je postala drugi kandidat koji je napustio Farmu. Svi koji želite osobno razgovarati s Ellom i saznati iz prve ruke kakao je bilo živjeti na Farmi obavezno posjetite naš portal Dnevnik.hr u utorak u 13 sati i uključite se u Face2Face video chat. Ne propustite priliku i pitajte sve što vas zanima!


Nakon samo dva tjedna života na najpopularnijoj farmi u Hrvatskoj, Ella je bila primorana spakirati kofere i poći kući. Razlog tomu je poraz u dvoboju, koji je doživjela od znatno mlađe, i naoko krhkije farmerice Žane.

Vezani članci Slika nije dostupna Žana se na chatu suočila s ocem svog sina: Vidimo se na sudu! Slika nije dostupna Ella: Najdvoličnija osoba na farmi je Kiki!

Zanimljivo je što je Ella bila ta koja je odabrala Žanu za svoju protivnicu, s vjerom kako će je moći pobijediti. Prilikom odabira nije se nimalo kolebala, a svoju je odluku obrazložila riječima da Žana nosi visoke pete, te da je nepromišljeno potrošila zadnje zalihe Vegete.

Ispadanje iz igre za Ellu je svakako neželjeni obrat događaja, budući da je znana po tome što je isticala da na Farmi kani opstati što dulje.

Svi koji želite osobno komunicirati s Ellom obavezno posjetite Dnevnik.hr u utorak u 13 sati i uključite se u Face2Face video chat. Ne propustite priliku i pitajte sve što vas zanima!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju