Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dorijan Elezović je za Scenu Nove TV od saborske zastupnice Hrvatske seljačke stranke Marijane Petir doznao kako se živi na selu.


'Teško mi je procijeniti da li je lakše odrastati na selu baš zato jer nisam odrasla u gradu. Na selu postoji jedna drugačija vrsta slobode, možete šetati, igrati se, otići i do parka i do polja i do šume ili potoka. Sve je relativno blizu, možete vidjeti domaće životinje, pa tako znate da krava nije ljubičasta kao što većina djece u gradu misli.', rekla je Dorijanu Elezoviću za Scenu Nove TV saborska zastupnica Hrvatske seljačke stranke Marijana Petir o odrastanju na selu.

>> Koja su tri najveća grijeha za hrvatske političare?

Vezani članci Dan sjećanja u Petrinji (Foto: Dnevnik.hr) - 3 ''Dvadeset i sedam godina nije nitko odgovarao za taj zločin. Žalosno je da je toliko ljudi tu ubijeno'' Slika nije dostupna 'Znamo da je radila jako puno u korist HSS-a'

Marijana Petir je također rekla da smatra da je vrlo neumjesno koristiti izraz 'seljak' pogrdno, apeliravši da se to ne čini, a malo kasnije je Dorijanu objasnila da krave ne grizu nego samo – ližu.

Sve to, ali i više o životu na selu, saznali smo od saborske zastupnice Hrvatske seljačke stranke - Marijane Petir. Odvela nas je na farmu muznih krava, penjala po traktorskoj prikolici, ali i skupa s nama nahranila životinje, a sve to možete pogledati u subotu u 19:15 samo u Sceni Dnevnika Nove TV!