Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumicu Leonu Paraminski sreli smo na snimanju nove serije 'Najbolje godine'. Vesela i nasmiješena ispričala nam je tko joj čuva psa dok ona leti sa snimanja na snimanje.


Na pitanje što najviše povezuje nju i veterinarku Majdu Boticu čiji lik tumači u seriji 'Najbolje godine', Leona Paraminski nam je odgovorila: 'Nekako je nekonvencionalna, neobična, zapravo normalna s ljubavnim problemima, duhovita i cinična'. Glumica kojoj komplimenata u životu ne manjka, a kojom ju obasipaju i kolege glumci i redatelji, pa čak i šminkerice sa seta, svakodnevno niže zavidne uspjehe.

Vezani članci Selo - 1 Pametna sela u Hrvatskoj: ''Kamo sreće da su pametna! Mi ovdje nemamo trgovinu, prijevozna sredstva, poštu, rasvjetu'' Mladi liječnici u selima - 2 Umjesto grada ovi su mladi liječnici odabrali selo: "Tu je ekipa, tu su prijatelji. Ne vidim zašto ne bi išlo"

Svi konci u rukama, osim ljubavnih

Kad sam imala 17 godina bilo je genijalno, tulumarila sam non stop. No, s 30 mi je totalno dobro, tulumarim čak još i više nego prije Leona Paraminski

Osim što ima živaca svakodnevno iz Zagreba putovati na Žumberak, pa od tamo za Varaždin gdje priprema novu predstavu, pa opet nazad za Zagreb, Leona Paraminski trenutačno sve konce čvrsto drži u rukama. Osim u ljubavi, ali o tome ćemo malo kasnije.

'Odlična mi je ova lokacija za snimanje, super je da smo u šumi i prirodi. Mislim da će u konačnici jako dobro izgledati i na televiziji. No, iako mi se eko-selo jako sviđa i ta cijela ideja života na selu, tek sam digla kredit za stan u Remetama. Također, kuća treba imati gazdu, a ja za to sada nemam vremena. I kad bih imala vremena i odselila na takvo mjesto životinje ne bi dolazile u obzir, jer sada imam jednog psa i znam kolika je to briga', ispričala nam je Leona koju smo upitali tko joj šeće psa, kad je ona već cijeli dan na putu i snimanjima.

'Sada ga čuva Boris, moj bivši dečko. Uglavnom psa dijelimo, kad nema mene onda je pas kod njega i obrnuto. No, generalno, strašno me nerviraju mediji u posljednje vrijeme koji se samo fokusiraju na to s kim si i koliko taj netko ima novaca. Ja sam dio 'žutog' svijeta zbog 'javnog' posla kojim se bavim, tako da zanimanje za privatan život ne pripisujem samo glumcima. Nekada su me pitali kakva sam osoba, što me zanima i što volim raditi. Danas imam osjećaju da je bitno samo to s kim sam i jesmo li prekinuli', rekla je glumica.

>> Duško Valentić: 'Zadovoljstvo mi je manipulirati ljudskim osjećajima'

Željela ona to ili ne, mi ćemo ipak podsjetiti - nakon tri godine veze Leona i Boris su početkom ove godine zajedno investirali u stan u Remetama. Ipak, veza nije potrajala i trenutačno su u fazi 'hold', mada je cijelo vrijeme govorila o 'bivšem dečku'.

Više tulumari s 30 nego sa 17 godina

Dok ovo čita sigurno koluta očima, jer 'ne može shvatiti zašto su ljudima krahovi, prekidi, razvodi i negativne stvari toliko zanimljive da se takvo štivo najbolje prodaje'.

'Samo znam da mi je sada u životu super. Kad sam imala 17 ili 20 godina bilo je genijalno, tulumarila sam non stop i u to vrijeme studirala. No, s 30 mi je totalno dobro, a i tulumarim totalno, čak još i više nego prije. Nekako je sve drugačije, zrelija sam iznutra, lakše otpuštam neke stvari, više se ne živciram kao prije. Fakat sve nosi svoje i mislim da su svake godine najbolje godine', za kraj nam je rekla Leona Paraminski koja će 29. rujna u varaždinskom HNK-u imati premijeru predstave 'Marija Stuart' u kojoj tumači glavnu ulogu.

Posjetite službenu stranicu serije 'Najbolje godine' i uživajte u seriji!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju