Noć vještica mnogim je celebrityjima bio povod da napokon mašti daju na volju i odjenu se kako žele.


Iako je Halloween, odnosno Noć vještica zamišljena kao 'slavlje' smrti koje se obilježava dan uoči Svih svetih kada mnogi postaju vještice i zombiji, neki taj dan po pitanju maski doživljavaju kao klasične maškare. U Hrvatskoj Noć vještica zabilježena je na mnogim privatnim partijima i organiziranim večerima po klubovima, dok su ih domaći celebrityji ipak zaobišli ili im taj vid zabave nije blizak. No, u Americi Halloween je izuzetno popularan. Štoviše, poznati roditelji sa svojom djecom danima prije Halloweena osmišljavaju kostime i razne dodatke, a neki poput glumice Kate Hudson i manekenke Heidi Klum ove godine napravili su parti koji je pohodilo pola Hollywooda.

>> Tko je veća vještica: Mehun ili Apostolski?

Vezani članci Slika nije dostupna Izgubljene duše večeras hodaju svijetom Slika nije dostupna Bliži se Noć vještica

Na partiju Heidi Klum pojavili su se Shanti, John Legend, Kim Kardashian i Jonathan Cheban, a na partiju u organizaciji Kate Hudson bili su Johnny Hallyday, Adam Sandler i njegova supruga Jackie, Gwen Stefani, Ryan Phillippe, Amanda Seyfried, Nicole Richie i njezin suprug Joel Madden ili Steven Tyler. Na privatnom partiju u Hollywoodu bili su Nicky Hilton i njezina sestra Paris, Kim Porter, Efren Ramirez, Katherine Heigl ili Sam Jones III.

Lady Gaga kao Cruella de Vil

Ipak, najluđi kostim i najluđa ideja očekivala se od Lady Gage, kojoj su inače svaki dan 'Noć vještica' ili maškare, međutim, kako pišu američki mediji, razočarala je svoje fanove običnim kostimom Cruelle de Vil.

S druge strane 'Roada 66', u New Yorku na zabavi povodom Dana mrtvih provodili su se Liv Tyler, Alyson Hannigan, Hugh Jackman, Kate Beckinsale i mnogi drugi. Svi oni organizirane partije pohodili su uglavnom u društvu svoje djece i obitelji.