Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'U svijetlu Elmove stravične izdaje, Simpsonovi žele objaviti da stoje rame uz rame Katy Perry'.


Pjevačica Katy Perry je ‘izrezana’ iz najpoznatije američke dječje serije 'Ulica Sezam' radi pritužbi roditelja na njezino pre sugestivno poprsje, međutim, sve najbolje o njezinom poprsju misli najpoznatija svjetska 'žuta' obitelj - 'The Simpsons'! Mada su iz 'Ulice Sezam' smatrali da je Katy naprosto prevruća u duetu s Elmom, zbog čega se taj dio serije nije prikazao na televiziji, 'The Simpsons' su jedva dočekali takav komad kolača u svojoj seriji.

>>Katy Perry previše vruća za Ulicu Sezam

Vezani članci Slika nije dostupna 'Najponosnija sam na to što nisam spavala s Robertom!' Slika nije dostupna Ipak su zaljubljeni? Uhvaćeni u noćnom izlasku!

Odlučili su kako Katy neće poput ostalih gostiju uobičajeno gostovati u seriji, dakle kao animirani lik, već na poseban način - pojavit će se kao ona sama u segmentu 'uživo', dok će Simpsonsi biti animirani. Najvrućija epizoda bi se trebala prikazati ovog Božića. 'U svijetlu Elmove stravične izdaje, Simpsonovi žele objaviti da stoje rame uz rame Katy Perry', rekao je izvršni producent serije Al Jean u izjavi za EW.com. Ne samo da će pjevačica imati vodeću ulogu u izvedbi '39 dana od Božića', već igra ulogu Moeve djevojke! Da, od Elma do Moea!

Prva epizoda, 'The Fight Before Christmas' prikazat će se 5. prosinca na televiziji Fox.