Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U nedjelju je iz Kluba književnika u Beogradu izbačena Katarina Radivojević. Mediji pišu da je glumica razbijala čaše te da je zamoljena da napusti klub...


Nedjeljna zabava u beogradskom klubu književnika za Katarinu Radivojević završila je modricama i odlaskom na policiju. A sve je počelo, što potvrđuju i izjave gostiju kluba objavljene u srpskim medijima, samo dobrim raspoloženjem.

Vezani članci Ilustracija ''Ti si đubre i smrad, treba te ubiti'': Kći urlala na oca nakon što joj je odbijena kreditna kartica koju joj je posudio Suzavac, ilustracija Policajci devetogodišnjakinji stavili lisice i pošpricali je suzavcem: ''Ponašaš se kao dijete! Ovo ti je posljednja šansa''

'Priznajem da sam možda sama doprinijela situaciji, s obzirom da smo bili veseli u društvu, razbijali smo čaše, nekoliko njih sam ja razbila, dvije ili tri, kada se jedan od gostiju požalio na mene. Ja sam donijela odluku i rekla, 'Dobro što će tebe učiniti zadovoljnim? Dobro, ja ću napustiti klub', i krenula sam sa svojim društvom da napuštam klub, i u tom trenutku je do mene došao čovjek iz osiguranja i bio je odmah u prvom nastupu užasno grub prema meni, a onda me doslovno nabio na jedan šank i počeo me šutirati u noge', objasnila je Katarina što se događalo te večeri, te nam je pokazala posljedice divljačkog napada – noge prekrivene plavim masnicama.

Glumica priznaje da je njezino ponašanje bilo neprimjereno, ali zbog nekoliko razbijenih čaša nije trebala biti fizički napadnuta i izbačena iz kluba.

'Ja sam tog čovjeka prijavila policiji i kasnije sam s policijom došla u klub, ali njega više nije bilo. To sam napravila kao privatna osoba ne kao glumica, ja ne želim da se to događa i drugim ljudima', rekla je Katarina.

I dok će televizijska šminka vjerojatno prikriti masnice, javno poniženje, tvrdi Katarina, još dugo neće zaboraviti. Kako se grozi obilaženja sudova od tužbe će najavljuje, vjerojatno odustati. Više u prilogu IN magazina!