Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kad su je počeli igrati, mladi glumci Amar Bukvić i Filip Juričić nisu ni pomišljali da će predstava 'Kako misliš mene nema', na kazališnim daskama zaživjeti svoju 200. izvedbu.


Predstava je nastala iz dijela ispita na Akademiji koju su Amar i Filip zajedno pohađali. Premijera je bila 2007. godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Amar Bukvić u ulozi modela na Fashion.hr-u Slika nije dostupna Amar Bukvić 200. put na pozornici Teatra Exit

'Nekako se osjećam ispražnjeno, malo umorno, ali zadovoljno jer je to jedna predstava koju smo obojica radila. To je naša predstava i toliko smo je željeli napraviti', rekao nam je Amar Bukvić.

Filip Juričić je bio zadovoljan svojom 200. izvedbom predstave. 'Za stoti nisam imao tak neki lijepi osjećaj, valjda sam se malo prepao te brojke pa nisam imao tak dobru izvedbu, al danas mislim da smo imali jednu svečanu predstavu', rekao je Jurčić.

Istodobno zabavna i tužna predstava daje presliku društva. Mladi glumci transformirajući se u različite karaktere koje svakodnevno susrećemo zorno prikazuju našu relanost. Na dvjestotoj izvedbi, mladim su glumcima čestitale njihove kolege i prijatelji. Više u prilogu IN magazina!