Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Julia Roberts kao zla maćeha iz 'Snjeguljice', a Famke Janssen kao vještica u filmu 'Ivica i Marica'


Julia Roberts pridružila se ekipi filma 'Snow White' pod redateljskom palicom Tarsema Singha. Oskarovka Julia Roberts potvrdila je kako će glumiti zločestu kraljicu u novoj adaptaciji jedne od najpopularnijih bajki svih vremena.

Vezani članci Slika nije dostupna Ivica slavio s gitarom i u majici s natpisom: 'Ja sam djevica', Gips i Marica plesali Slika nije dostupna FOTO: Miljenko ima 82 tetovaže s likom Julije Roberts

Priča će pratiti Snjeguljicu u njenoj namjeri da se osveti maćehi koja joj je ubila oca. No Snjeguljica nije jedina bajka koja se vraća na velike ekrane, snimaju se 'Ivica i Marica' a još jedna lijepa glumica pojavit će se također u ulozi negativke.

>> Julia Roberts prešla na hinduizam

Radi se o Famke Janssen koja će se naći u ulozi zle vještice u još jednoj omiljenoj bajci 'Ivica i Marica u lovu na vještice'. Ivicu će utjeloviti Jeremy Renner,koji je lani zaradio nominaciju za Oscara za Narednika Jamesa.

Njegovu sestru Maricu glumit će Gemma Arterton koju smo nedavno imali prilike vidjeti u Princu Perzije i Srazu Titana. Snimanje filma trebalo bi krenuti 7. ožujka.