Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Možete li vjerovati da je prošlo već 20 godina od kada je snimljen filmski hit 'Zgodna žena'? I glavna glumica Julia Roberts, koja ovih dana promovira svoju novu ulogu u filmu 'Duplicity', ostala je zatečena tim podatkom. Pogotovo jer izgleda jednako dobro kao tada.


Za Juliju Roberts vrijeme kao da je stalo otkada se prije 20 godina proslavila ulogom zgodne žene. Danas majka troje djece, koja je karijeru okrunila i Oscarom, još uvijek zrači istim seksepilom kao i '89.-e kada je, osim Richardu Gereu, uzdahe mamila i muškarcima diljem svijeta. A i žene je vole jednako. Da je prošlo toliko godina i sama je teško povjerovala.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Miljenko ima 82 tetovaže s likom Julije Roberts Slika nije dostupna Julija Roberts - zla kraljica

'Stvarno?! Odlično sam očuvana!' kroz smijeh je rekla Julia na premijeri 'Duplicityja' u Londonu.

U najnovijem filmu 'Duplicity' Julia glumi špijunku. Mnogi to smatraju njezinim velikim povratkom na filmska platna. Iako imamo dojam da je dugo nije bilo, u proteklih 10 godina, jedina godina kada nije glumila u filmu bila je 2005. Glumica smatra da je publika sama stvorila takav dojam. 'Ja to ne doživljavam tako, ali pretpostavljam da mnogi od vas to misle. To je slatko jer znači da vam nedostajem', istakla je glumica.