Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Očajna Katie Price serijom dugih sms-ova koje je poslala na mobitel svom povrijeđenom suprugu Peter Andreu je obećala ukoliko joj oprosti i dozvoli da se vrati kao dobra supruga u njegov život, da će ponovo postati ona stara divlja zvijer u krevetu!


Katie Price je ponovo dovela svoj brak u pitanje, no ovaj put je to učinila preko paparazzi fotografija koje su izašle u javnost nakon njenog noćnog izlaska. Gdje je najnormalnije očijukala s nepoznatim muškarcem za kojeg se kasnije ispostavilo kako je taj muškarac deklarirani gay u sretnoj muškoj vezi.

Vezani članci Slika nije dostupna P. Andre pomogao Jordan da završi maraton Slika nije dostupna Jordan se nije seksala šest mjeseci

Što je samo u startu malčice olakšalo početnu nevjericu i razočaranje njenog supruga, no onda je dan kasnije ponovo u javnost izašla prava istina s pravom fotografijom muškarca s kojim se Jordan 'navodno' spetljala, a ispostavilo se kako je to njen drugi instruktor jahanja. Očita sumnja je nastala zbog njene ogromne predanosti i samom vremenu koje je posvećivala treningu i konjima. Što je Andreu već i prije djelovalo kao da želi nešto više od samih instrukcija i uputstva kako najbolje jahati konja!

Nakon svega što je vidio potreseni Peter je definitivno odlučio ostaviti svoju suprugu jer joj jednostavno više ne može vjerovati.Tako je i na njene zadnje tekstualne molbe gdje ga moli da joj da još jednu šansu i dozvoli joj da mu se vrati u život, hladnokrvno odbio!Katein bliski prijatelj je otkrio medijima: 'Jordan ga doslovno bombardira porukama preko mobitela, no on joj do sada niti na jednu nije odgovorio!', te je nadodao: 'Sva je izgubljena i totalno izvan sebe, a sve što želi je isključivo samo on! Koliko god se ona trudila to njemu dokazati, on je u ovom trenutku uopće ne doživljava ozbiljno.'

Kate je također priznala kako je otkrila da je njeno odbijanje ljubavnog odnosa sa Peteom u njihovom bračnom krevetu zadnjih mjeseci bila samo njena loša procjena. Čin kojim je htjela začiniti njihov seksualni i bračni život, te mu je obećala kako će se od korijena promijeniti samo da joj se njen suprug vrati i doslovce je napisala kako će ponovno biti zvijer u krevetu.

Pjevač je još u ponedjeljak uzeo slobodno vrijeme kako bi se maknuo od nje da bi dobro mogao razmisliti što će sve poduzeti po pitanju njihova braka. Njegovo duboko razočaranje u vlastitu suprugu je došlo nakon što je vidio fotografije objavljene u časopisu The Sun, gdje mu se supruga slobodno dirka i šapuće s osobnim trenerom jahanja Andrewom Gouldom. Simpatični dvadeset osmogodišnji trener jahanja je jučer nakon što je shvatio što se događa potrudio svima pa i Peteru objasniti da između njegove supruge i njega nema ništa osim prijateljske osnove. No ipak tridesetogodišnja Jordan je na sve to samo nedužno nadodala kako još uvijek ne vjeruje koliko je destruktivno bilo to njihovo prijateljstvo po pitanju braka.

Jordanin prijatelj je ponovo nadodao kako je Katie sada jako iskrena sa Peterom jer je napokon postala svjesna svega i koliko je bila u krivu uzevši njihov brak zdravo za gotovo. Sve što se njoj sada vrti u glavi je način na koji će vratiti suprugovo povjerenje u njenu ljubav. Već mu je rekla mu je kako smatra da je već sada dovoljno kažnjena za te bezazlene grijehe i kako stvarno zaslužuje od njega još jednu šansu!
No povrijeđeni pjevač koji trenutno provodi vrijeme sa svojim roditeljima u njegovoj milijun funti vrijednoj rezidenciji na Cipru, jednostavno odbija odgovoriti na bilo koji poziv i bilo koju tekstualnu poruku koju bi mu poslala.

Pjevač je čak izjavio svojim prijateljima kako je uvjeren da ga Kate obožava raditi ljubomornim i stvarati mu osjećaj nesigurnosti u sebe.

Peterov prijatelj je ispričao medijima kako je pjevač znao ući u sobu i uhvatiti Jordan kako na telefon razgovara s nekim, a kad bi je pitao s kim priča, ona mu ne bi željela odgovoriti tvrdeći kako joj uskraćuje njeno pravo na privatnost.
Nekad bi samo spustila slušalicu čim bi ovaj ušao u sobu, a ponekad bi ona napustila sobu kako bi mogla privatno u miru nastaviti pričati s neznancem na telefon! Što je Petera jako deprimiralo i uzrujavalo.

Njegovi prijatelji tvrde kako je njihov Pete u zadnje vrijeme postao nesiguran i povučen u sebe, preispitujući svoje emocije pitajući sam sebe bi li se mogao nositi sa saznanjem da mu Katie iskreno kaže s kim je sve pričala u takvim situacijama i o čemu!

 

No Andreov prijatelj je nadodao: 'Peter jednostavno mrzi samu činjenicu i svoju osviještenost da se Katie naprosto hrani njegovom ljubomorom!'

>> Peter Andre: Pijana Jordan je noćna mora!

>> Peter Andre bio je ljubomoran na homoseksualca!

>> Jordan ipak pronašla ljubavnika u konjušnici

>> VIDEO: Brutalna svađa Jordan i Petera Andrea pred kamerama

Tridesetšestogodišnji pjevač doduše priznaje kako je nekad znao malo pretjerati s reakcijom, no samo ponekad. Nekad bi se znalo dogoditi da Jordan njegovu reakciju ne doživi dovoljnim pokazateljem njegove ljubavi prema njoj te bi mu počela nabadati na nos kako joj je sinoć bilo dobro vani, a najviše ga je voljela izluđivati kad bi išla na satove jahanja navodeći ga provokacijama da je ispituje o odnosu nje i njenog trenera, stalno ga u polušali zadirkujući:

'Želiš li da ti zaista kažem koliko mi zna biti ljepo i ugodno kad sam u konjušnici s trenerom jahanja?'

Cijela rodbina i svi prijatelji mu govore kako je najbolje da se makne iz te veze na ovaj ili onaj način. No pjevač još uvijek nije siguran želi li zaista otići od svoje supruge!
Jedina stvar u koju je sto posto siguran je činjenica da se njihov odnos u braku mora iz temelja promijeniti ukoliko žele preživjeti ovo krizno razdoblje njihove ljubavi.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju