Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U floridskoj bolnici bez komplikacija prilikom poroda, rođen je potpuno zdrav Benjamin Travolta.


Supruga glumca Johna Travolte, Kelly Preston, u floridskoj bolnici je u utorak rodila sina Benjamina. Supružnici već imaju kći Ellu Bleu, a novost o prinovi odlučili su sa svijetom podijeliti oni sami. 48-godišnja Kelly nedavno je za časopis People rekla da je cijela obitelj obavljala velike pripreme za dijete, pogotovo kako se trudnoća bližila kraju. 'Počistila sam sav višak iz kuće. Ella mi je pritom pomagala. Ona se jako veseli što će uskoro postati sestrica', rekla je Kelly.

>> John Travolta leti oko svijeta kako bi stigao na porođaj

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon obiteljske tragedije htio se povući iz svijeta filma! Slika nije dostupna 'Htio je da snimimo privatni video!'

Dječak Benjamin rođen je potpuno zdrav. Rođen je gotovo dvije godine nakon smrti 16-godišnjeg Jetta, Travoltinog prvog sina, koji je tijekom odmora na Bahamima dobio napadaj i preminuo. Neposredno prije Benjaminovog rođenja glumac je bio u Australiji, gdje je odletio svojim Boeingom 707 kojim je sam upravljao. Rekao je da će, ako bude potrebno, za Ameriku voziti 24 sata u komadu ukoliko mu jave da se počeo rađati Benjamin.