Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Komičar Jim Carrey, koji se nedavno razišao s dugogodišnjom partnericom, Jenny McCarthy, sada je navodno stao između kćerke Jane i njezinog muža Alexa Santane, koji se sada razvode nakon samo jedne godine braka.


'Uništio je brak svoje kćeri Jane i Alexa Santane stalnim manipulacijama i svojom posesivnošću. Nakon što je prekinuo s Jenny McCarthy, Jim je imao puno slobodnog vremena pa se fokusirao na Jane i Alexa te je postao smetnja u njihovom braku. Neprestano se nenajavljen pojavljivao kod njih i dijelio Alexu lekcije o tome kako biti bolji otac i suprug. Kad je Alexu konačno prekipjelo, započele su njegove svađe s Jane', kazao je neimenovani izvor za američki časopis National Enquirer, optuživši tako poznatog komičara Jima Carreyja za raspad braka njegove kćerke, koja s Alexom Santanom ima devetomjesečnog sinčića Jacksona Rileyja.

Vezani članci Courtney Stodden i Doug Hutchinson Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Ljubavna saga bivših supružnika koji su braku izdržali "čak" 8 mjeseci konačno je gotova

>> Jim Carrey: Ljubiti Ewana McGregora je kao san, izvrsno se ljubi

>> Što se zbiva u glavi Jima Carreyja?

I tako, tri tjedna nakon što su vijest da se 23-godišnja Jane nakon samo godinu dana braka razvodi od Alexa, koji je frontmena benda Blood Money, potvrdili njihovi glasnogovornici, sada su počele stizati nove informacije o razlozima razvoda, koje bi mogle naštetiti imidžu poznatog komičara.