Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na internetu je osvanuo popis sa svim dobitnicima Oscara, čija će se svečana dodjela dogoditi u noći s nedjelje na ponedjeljak. Članovi Akamedije niječu njegovu autentičnost.


Kako bilo, dokument koji je navodno procurio s Akademije tvrdi da će najboljim filmom biti proglašen 'Slumdog Millionaire', a Mickey Ruorke i Kate Winslet odnijet će nagradu za najbolje ulogu. Najbolji redatelj je, nadalje, Britanac Danny Boyle, a Oscari za sporedne uloge odlaze u ruke Heatha Ledgera i Amy Adams.

Vezani članci Anthony Hopkins - 3 Bio je omiljen mnogima dok nije hladnokrvno odao jedan detalj iz svog privatnog života: "Svejedno mi je bilo" Oscar nominacije Pjesme nominirane za Oscara izvest će se na krovu muzeja u Los Angelesu i na Islandu

Ispod svega toga stoji potpis Sida Ganisa, predsjednika Akademije. 'Objavljeni dokument je čista prevara! Glasovi se još uvijek prebrojavaju, a samo će dvije osobe znati konačan popis dobitnika. Predsjednik Sid Ganis nije jedan od njih', tvrdi Leslie Unger, glasnogovornica Akademije.

Bit će zanimljivo vidjeti što će članovi Akademije reći ako se navodno lažni podaci s objavljenog popisa pokažu točnima.