Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednička utrka čije je aktualnosti Nova TV na dan izbora pratila iz minute u minutu privukla je najveći broj gledatelja.


Izborni Dnevnik Nove TV bio je najgledanija emisija dana ostvarivši gledanost od 17,1 posto s 41,5 posto udjela u gledanosti u ciljnoj skupini 18-49 godina. Izlazne ankete koje je Nova TV prva donijela po zatvaranju birališta zabilježile su 13,7 posto gledanosti i 35,3 posto udjela u gledanosti. Uz izborni program Nove TV gledatelji su bili od samog početka.

Vezani članci Wings for life world run - 5 Ujedinite se za jedan cilj i trčite za one koji ne mogu kako bi jednom mogli: "Imamo osjećaj da je to naš praznik, budi nam neku nadu i sreću“ Slika nije dostupna Donosimo znanstveni izračun vjerojatnosti dobitka na kladionici

Posljednji intervju u mandatu predsjednika Mesića koji je vodila Sabina Tandara ostvarilo je 11,7 posto gledanosti i 31,23 posto udjela u gledanosti. U 21.45 sati, kada su se sve televizije uključile s posljednjim informacijama, Izborne vijesti Nove TV bile su također najgledanije s 11,45 posto gledanosti. Nova TV bila je jučer i najgledanija televizija u udarnom terminu s ostvarenih 24,23 posto udjela u gledanosti.

*Svi podaci se odnose na ciljanu publiku komercijalnih televizija 18-49 godina, ako nije navedeno drugačije. Izvor: AGB Nielsen Media Research