Riječ je o snimanju novog filma Dalibora Matanića u kojem Leona glumi naslovnu ulogu.


Dok se slučajim prolaznicima moglo učiniti kako atraktivna glumica u pomalo raspuštenom izdanju rastreseno obavlja kupovinu u trgovačkom centru ‘Emmezeta’, oni bolje upućeni odmah su shvatiti da je posrijedi snimanje novog kratkometražnog igranog filma Dalibora Matanića ‘Mezanin’. Riječ je o trećem dijelu omnibusa, od šest kratkih filmova na kojem je Matanić počeo raditi još 2001. godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Koga ljubi Russell Brand, a da nije Katy Perry? Slika nije dostupna Dalibor Matanić snimio film mobitelom!

Nakon ‘Suše’ i prošlogodišnjeg ‘Tuluma’, treći nastavak omnibusa koji govori o ‘intimi šest različitih djevojaka na šest različitih mjesta na planetu’, Matanić je počeo snimati u listopadu u Rijeci. Leona Paraminski glumi mladu ženu koja živi posve običan život. Živi s majkom, traži posao i prijavljuje se na natječaj za posao za koji otprilike zna kako će ga dobiti. Svojevremeno je govoreći o ‘Mezaninu’ Matanić izjavio da je u pitanju univerzalna priča, koja nije vezana za ništa konkretno u Hrvatskoj, te je izjavio da će biti seksa, iako ne baš pretjerano dobrovoljnog.

Po završetku snimanja filma u koprodukciji Kinorame, za koji je Mataniću HAVC u lipnju dodijelio 295 000 kuna, Matanić će se vratiti u Rijeku, budući da ga ondje čeka režija kazališne predstave prema romanu ‘Sjajno mjesto za nesreću’ Damira Karakaša, u Riječkome HNK-u.

>> Dalibor Matanić snimio film mobitelom!

>> Dalibor Matanić: U krevetu sam nastran


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju