Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kontroverzna zečica već je zatvor upoznala iznutra, što bi Jacques tek mogao odraditi.


Pjevač Jacques Houdek u srijedu je ujutro nepravomoćno osuđen na kaznu zatvora od tri mjeseca, uz rok kušnje od godinu dana. Presuda je izrečena zbog prijetnji smrću novinaru Vedranu Strukaru.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Stalno sam pričao o 'kurveraju' manekenki, no nitko me nije slušao!' Slika nije dostupna Maja Morales zbog turbofolka seli u Srbiju!

'Zadovoljni smo presudom, ništa drugo nismo ni očekivali. Ali moram reći da nakon ove presude pripremam novu tužbu za naknadu štete, čija ćemo sredstva u potpunosti donirati za nezbrinutu djecu', izjavio je Vedran Strukar. Jacques Houdek nije bio dostupan za komentar.

Maja Morales, jedna od onih koja je zatvorske ćelije upoznala iznutra, nakon što je nedavno izjavila da je Hrvatska za nju premala zemlja, bivša Playboyeva zečica je odlučila riječi provesti u djela. Tijekom ljeta posjetila je Grčku, gdje je tulumarila s razuzdanim zečicama, poslije čega je, kaže, radila u Srbiji.

>> Jacques Hodek opet izgubio na sudu: Čeka li ga zatvor?

Najnovija Majina radna destinacija je Pariz. Iako nije htjela otkrivati razloge svog boravka u francuskoj prijestolnici, poručila je da uživa te da planira još neko vrijeme provesti u gradu zaljubljenih.

U prilogu IN magazina provjerite i zašto je Severina životni uzor Aleksandri Grdić. i kamo se i zašto preselila glumica Leona Paraminski.