Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zsa Zsu Gabor je novost o smrti prijateljice Elizabeth Taylor jako pogodila. Upala je u histeriju, od čega joj se opasno povisio krvni tlak, te ju je njen suprug hitno preveo u bolnicu.


Devedesetčetverogodišnja Zsa Zsu Gabor je nedavno puštena iz bolnice gdje se liječila od upale pluća, a sada je morala hitno natrag, jer je radi visokog krvnog tlaka ugroženo njeno srce.

Vezani članci Slika nije dostupna Elizabeth Taylor iza sebe ostavila imetak od milijarde dolara! Slika nije dostupna Genetska mutacija 'dala' Elizabeth Taylor seksepil

>> Umrla je Elizabeth Taylor

Kad je legendarna glumica saznala da je umrla njena dugogodišnja prijateljica Elizabeth Taylor, obuzela ju je histerija. Njen suprug Frederich von Anhalt je izjavio da je bila jako uzrujana, da je vikala i ponavljala da je ona na redu. Nedavno je preminula i Jane Russell, koja je također prijateljica Zsa Zse.

Elizabeth je Zsa Zsu Gabor, s kojom je prijateljevala 30 godina, nedavno posjetila u bolnici. Von Anhalt je izjavio da je susret bio tragičan jer su obje znale da se posljednji put susreću.

Zsa Zsa je trenutno u bolnici Ronald Reagan Medical Centre na promatranju.

>> Zsa Zsa Gabor bori se i tri mjeseca nakon posljednje pomasti

>> Zsa Zsa Gabor dan nakon amputacije noge pojela sladoled

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju