Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ceremoniju vjenčanja inspiriranu orijentalnim stilom odabrao je američki glumac i komedijaš Tom Arnold koji se pred svećenikom i svjedocima po četvrti put zakleo na vječnu ljubav.


U nadi kako za koju godinu Ashley Groussman neće ostati bez prstena, a Tom tražiti petu suprugu, par je svoje vjenčanje proslavio u holivudskom stilu, znači platili su ga da ti stane pamet. Jedino što nisu morali iskeširati je neko mjesto gdje će se vjenčati, jer se sve odvijalo pod krovom njihove kuće u havajskom Mauiju.

Vezani članci Kim Jong Un i Donald Trump (Foto: AFP) Stručnjaci skeptični: Sjeverna Koreja sama će odrediti rokove za denuklearizaciju Theresa May (Foto: AFP) Britanska premijerka May imenovala novog ministra vanjskih poslova nakon ostavke Borisa Johnsona

Stolove je popunilo stotinjak uzvanika među kojima su bili i njegovi kolege glumci Helen Hunt i Mike Myers. Glumac Dax Shepard potpisao se kao Tomov vjenčani kum, a dizajnerica nakita Andrea Groussman kao vjenčana kuma koja je mladencima dizajnirala prstenje. Svi oni do jutra su uživali uz azijske specijalitete u svim agregatnim stanjima, a kako bi sve podsjećalo na Daleki istok, vjenčani obred je obavio budistički svećenik.