Joan Jett, Kristen Stewart, Dakota Fanning i Tatum O'Neal na istoj premijeri bile su razlog za ono što američke kolege nazivaju 'cluster fuck'.


Medijska prašina se uskovitlala već večer prije jer je u Park Cityju Joan Jett održala koncert, a tom prilikom je pozvala Kristen i Dakotu na binu kako bi im čestitala na dobro napravljenom poslu. 'Usluga' je vraćena kad su filmsku premijeru iduće večeri uveličale Joan Jett i Cherie Currie.

Filmska biografska priča o glazbenicima, još ako je u pitanju rock 'n' roll, a Americi izaziva veliki interes publike, a time i medijsku strku, kad su u pitanju svi akteri filma. Bilo da se radi o glumcima, ili glazbenicima. Na ovogodišnjem Sundance Film Festivalu za sada je najveću gužvu izazvala premijera filma 'The Runaways'.

Vezani članci Slika nije dostupna 'U scenama seksa izgledam kao lutka za napuhavanje' Slika nije dostupna Pattinsona čuva 20 tjelohranitelja!

Radi se o biografskom ostvarenju redateljice Florije Sigismondi o istoimenom bendu u kojem su glazbenu karijeru započele Joan Jett i Cherie Currie tijekom 70-ih godina na sceni Los Angelese, još kao tinejdžerke. Dakle put od garaže do velikih dvorana, ali na ženski način. Kristen Stewart tumači Joan Jett, a Dakota Fanning Cherie Currie.

Medijska prašina se uskovitlala već večer prije jer je u Park Cityju Joan Jett održala koncert, a tom prilikom je pozvala Kristen i Dakotu na binu kako bi im čestitala na dobro napravljenom poslu. 'Usluga' je vraćena kad su filmsku premijeru iduće večeri uveličale Joan Jett i Cherie Currie.

Gužva sa strane predviđenoj za medije bila je na trenutke nesnosna, tko se gdje zatekao, tamo je i ostao, a da nisam kupio ljestve, teško da bih išta mogao snimiti. Kolegica Ivana Nanut ostala je kraćih rukava, jer brojne televizijske ekipe nisu puštali ni dva sada prije premijere u prostor, zbog velikog interesa američkih televizija. Biti mainstream medij iz jedne egzotične Hrvatske u tom trenutku je samo otežavajuća okolnost.

Pravi cluster fuck, kako mi je jedan američki kolega kasnije rekao da se u novinarskom slengu naziva takva situacija. Na hrvatski bi se to najlakše moglo prevesti kao 'grupni seks'. U tom 'grupnom seksu' bilo je teško odrediti je li veća zvijezda Kristen i Dakota, a kad su se pojavile Joan Jett i Cherie Currie nastala je potpuna pomama, jer se stare rockerice odlično drže, a Joan je imala i prilično provokativni dekolte. To je bio samo začin više da bi se stroboskopski efekt uzrokovan brojnim bljeskalicama činio kao vječnost.

Žene, ljepota, mladost, slava i rock 'n' roll su se tako našli na jednom mjestu i to premijerno na Sundanceu. Nije moglo biti eksplozivnije.

>> Razmažena zvijezda 'Sumrak sage' i roker Orlando Bloom

U natjecateljskom programu našao se film 'Blue Valentine' redatelja Dereka Cianfrancea, odnosno drami o raspadu braka između supružnika koje tumače Michelle Williams i Ryan Gosling, a publiku u Park Cityju je posebno privukla i činjenica da film obiluje erotskim prizorima zbog kojih će se film zbog cenzorske politike sigurno naći među onima koji nisu primjereni mlađoj publici.

Zbog istih intimno erotskih scena su i Michelle i Ryan uglavnom dobivali pitanja o tome jesu li sigurni da se od svega toga neće izroditi nešto više, jer način na koji su prohodali Brad i Angelina i nije neka rijetkost u filmskome svijetu. Oboje glumaca je to uz osmijeh okretalo u svoju korist. 'Gluma je naš posao. Ako ste pomislili da između nas ima nešto više. Onda smo vjerojatno dobro obavili posao', izjavila je Michelle Williams. No bez obzira na lascivne scene, svi refletori su u nedjelju navečer ipak bili upereni u 'The Runaways', što filmske, što stvarne.